Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αναμένονται εξελίξεις για το Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Αναμένονται εξελίξεις για το Βοτανικό
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωση του Βοτανικού για το γηπεδικό ζήτημα και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις

Ο Παναθηναϊκός αναζητά λύσεις όσον αφορά το γηπεδικό του ζήτημα. Οι «πράσινοι» γνωρίζοντας ότι το «Athens Alive» έχει μπει για τα καλά στο συρτάρι, αφού πρόκειται για ένα πρότζεκτ που θα «τραβήξει» υπερβολικά πολύ καιρό για να υλοποιηθεί, έχουν επαναφέρει το θέμα του Βοτανικού. Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε πως είχε σχέδιο για ενιαίο Παναθηναϊκό και γήπεδο στο Βοτανικό, όμως κάνει δεύτερες σκέψεις, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ.

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ασχολείται έντονα με την πολιτεία για τη συστέγαση όλων των τμημάτων του συλλόγου εκεί σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ. Αυτό που απασχολεί τους «πράσινους» τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να βρεθεί μια συμφέρουσα λύση για να χτιστεί κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Σενάριο για πώληση του προπονητικού κέντρου

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Εθνοσπόρ» ο Γιάννης Αλαφούζος το τελευταίο διάστημα αναζητεί αγοραστή για το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Το εν λόγω προπονητικό κέντρο είχε αγοράσει από τον Γιώργο Τσακίρη το 2013, συμφωνώντας έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ για τις εγκαταστάσεις, καθώς και ένα παρακείμενο οικόπεδο 50 στρεμμάτων. Οι λόγοι, που επιθυμεί ο Αλαφούζος να βγάλει στο «σφυρί» το προπονητήριο, είναι αφενός ο περιορισμός της οικονομικής «ζημιάς» από την αγορά του, αφετέρου το γεγονός, ότι στη ζώνη που βρίσκεται, δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα.

Επαφές είχαν γίνει το τελευταίο εξάμηνο με την πλευρά του Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε, παρότι ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» ανακοίνωνε ως τιμή πώλησης τα 6.5-7 εκατομμύρια ευρώ, τα μισά επί της ουσίας σε σύγκριση με την αγορά του. Παράλληλα, στελέχη της ΕΠΟ είχαν εκφράσει επιθυμία να δουν τις εγκαταστάσεις για προπονήσεις της Εθνικής, αλλά απογοητεύτηκαν από την εικόνα, καθώς αυτή τη στιγμή χρειάζονται διορθωτικά έργα ύψους περίπου 300 χιλιάδων ευρώ.

Φυσικά, το ερώτημα είναι αν όντως ισχύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τότε ποια είναι η εναλλακτική λύση. Διότι το να πουλήσει το προπονητικό του κέντρο ο Παναθηναϊκός και να μείνει στο… κενό δεν είναι λύση!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments