Διεθνή

ΗΠΑ: Βουλευτής έδειρε τη γυναίκα του επειδή… δεν γδύθηκε γρήγορα για να συνευρεθούν ερωτικά

ΗΠΑ: Βουλευτής έδειρε τη γυναίκα του επειδή… δεν γδύθηκε γρήγορα για να συνευρεθούν ερωτικά
Στις ΗΠΑ ένας βουλευτής των Ρεμπουμπλικάνων συνελήφθη επειδή ξυλοκόπησε τη γυναίκα του. Ο λόγος; Γιατί εκείνη άργησε να γδυθεί προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.

ΗΠΑ: Στη σύλληψη του 58χρονου Ρεπουμπλικανού βουλευτή του Μισισίπι, Νταγκ ΜακΛέοντ, προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές το βράδυ του Σαββάτου. Ο 58χρονος συνελήφθη με την κατηγορία άσκησης οικογενειακής βίας, επειδή ξυλοκόπησε τη γυναίκα του. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της Independent ο βουλευτής ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χτύπησε την συζυγό του επειδή δεν γδύθηκε αρκετά γρήγορα για να κάνουν συνευρεθούν ερωτικά.

Οι γείτονες του ζευγαριού κάλεσαν την αστυνομία, όταν άκουσαν φασαρίες και οι Αρχές έσπευσαν στο σπίτι και μόλις μπήκαν μέσα αντίκρισαν τον ΜακΛέοντ σε κατάσταση μέθης, με ένα ποτήρι γεμάτο αλκοόλ στο χέρι και την σύζυγό του με ματωμένη μύτη. «Με κοροϊδεύετε;;» ήταν η αντίδραση του βουλευτή, όταν άνοιξε την πόρτα και οι αστυνομικοί του εξήγησαν τον λόγο για τον οποίο εμφανίστηκαν στο σπίτι του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο ΜακΛέοντ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια δήλωση. Ο ΜακΛέοντ είναι Ρεπουμπλικανός βουλευτής από το 2012 και πρόσφατα ψήφισε υπέρ της απαγόρευσης των εκτρώσεων στην πολιτεία του Μισισίπι μετά την έκτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Η υπόθεση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Ρεπουμπλικανών συναδέλφων του Μακ Λέοντ. Μάλιστα, οι περισσότεροι υποστήριξαν ότι αν οι κατηγορίες αποδειχθούν αληθινές, οφείλει να παραιτηθεί άμεσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments