Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δήλωσή του για το “Netflix στο κινητό” που έγινε viral (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δήλωσή του για το “Netflix στο κινητό” που έγινε viral (vid)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης... ανακάλυψε πως μπορεί να δει Netflix στο κινητό του τηλέφωνο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε απαντήσει πως η αγαπημένη του σειρά είναι το “La Casa de Papel” και όποτε έχει χρόνο κάθεται και το παρακολουθεί στο Netflix. Ήταν σε ένα θέμα που είχε κάνει η εφημερίδα “Καθημερινή”, ρωτώντας πολιτικούς αρχηγούς για τις αγαπημένες τους σειρές.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στη διαφορετική και πιο… lifestyle συνέντευξη που έδωσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πολλά. Για τη σχέση του με τη Μαρέβα, με τα παιδιά του, για την καθημερινότητά του. Όμως η δήλωσή του για το Netflix ήταν αυτή που έγινε… viral. Η… ανακάλυψη που έκανε μόλις πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η οποία έχει κατακλύσει τα social media από χθες.

Τι είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Πως… ανακάλυψε ότι μπορεί να δει Netflix στο κινητό του. Άρα δε χρειάζεται να ανοίγει τον υπολογιστή του ή το τάμπλετ του για να βλέπει το αγαπημένο του “La Casa de Papel”, αφού μπορεί με ένα απλό κλικ, όπου και να βρίσκεται, να το δει από το κινητό του. Μάλιστα, είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή πως επιστρέφοντας από την Πάτρα, όπου έκανε προεκλογική ομιλία το βράδυ της Δευτέρας, είδε στο κινητό του 1,5 επεισόδιο από την πολύ επιτυχημένη ισπανική σειρά.

Και από την παραγωγή της εκπομπής “Happy Day”, στο φινάλε της συνέντευξης, έπαιξαν το intro τραγούδι του “La Casa de Papel”, μιας και αποτελεί την αγαπημένη σειρά του καλεσμένου που είχαν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη… διαφορετική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments