Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Ίνγκασον φαβορί για… αντί – Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Ο Ίνγκασον φαβορί για… αντί – Βαρέλα
Ο Σβέριρ Ίνγκασον αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Βαρέλα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και ο Σβέριρ Ίνγκασον παρουσιάζεται ως φαβορί να διαδεχθεί αυτή τη στιγμή τον έμπειρο αμυντικό στο κέντρο της άμυνας του νταμπλούχου Ελλάδας την επόμενη σεζόν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να πιστεύει πολύ στον Ισλανδό στόπερ, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον «Δικέφαλο του Βορρά» έναντι 4 εκατ. ευρώ από τη Ροστόφ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί ότι ο Ίνγκασον θα είναι καλύτερος την επόμενη σεζόν και θα καταφέρει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, αφού θα έχει συμμετάσχει και στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι. Άλλωστε, ο Σκανδιναβός έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός στα καθήκοντά του, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και παρά το λίγο χρόνο συμμετοχής του στο β’ μισό της σεζόν ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα στον Λουτσέσκου.

Παράλληλα, θεωρείται σημαντικό το γεγονός ότι είναι νεότερος από τον Αφρικανό πρώην πλέον συμπαίκτη του και παράλληλα έχει παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο.

Αυτό πάντως που… καίει αυτή τη στιγμή τον ΠΑΟΚ δεν είναι άλλο από την παραμονή του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει μια πρώτη πρόταση στην Πόρτο, που αφορά συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή και η οποία αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο οι Πορτογάλοι εμφανίστηκαν αρνητικοί αρχικά και περιμένουν την εισήγηση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο προπονητής των “Δράκων” δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα συμβεί με τον Ολιβέιρα, κάτι που αναμένεται να κάνει αμέσως μετά τον τελικό Κυπέλλου που θα δώσει η ομάδα του. Για τον Λουτσέσκου, πάντως, είναι προτεραιότητα είτε η παραμονή του Σέρτζιο, είτε η απόκτηση ενός άλλου αμυντικού χαφ, ανάλογου βεληνεκούς, αν ο Πορτογάλος επιστρέψει τελικά στην ομάδα στην οποία ανήκει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments