Αυτοδιοίκηση

Ο Ψωμιάδης ξαναχτυπά: Το νέο “εγωκεντρικό” προεκλογικό σποτ είναι ότι πιο γραφικό είδαμε (vid)

Ο Ψωμιάδης ξαναχτυπά: Το νέο “εγωκεντρικό” προεκλογικό σποτ είναι ότι πιο γραφικό είδαμε (vid)
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά τα σκουπίδια που επιστρέφει σε οδηγό, επανέρχεται με νέο - ακόμα πιο... γραφικό - προεκλογικό σποτ. Δείτε το με δική σας ευθύνη.

Πριν από 15 μέρες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κυκλοφόρησε ένα προεκλογικό σποτάκι με το οποίο λίγο γελάσαμε και λίγο… κλάψαμε. Μετά τον «Ζορό» σε διαφήμιση των Jumbo, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές είπε να γυρίσει ένα σποτ που θα του φέρει ψήφους. Πως; Δείχνοντας ότι θα είναι ο πιο καθαρός Δήμαρχος που έχει υπάρξει.

Συγκεκριμένα, ο Ψωμιάδης φαίνεται στο βίντεο να αρπάζει τη σκούπα και το φαράσι από έναν εργαζόμενο και αφού μαζεύει τα σκουπίδια που πέταξε ένας οδηγός, του τα «επιστρέφει» μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Το σποτάκι ήταν αυτό:

Μάλιστα, την ίδια μέρα το pagenews.gr σας είχε αποκαλύψει πως το προεκλογικό σποτάκι του Ψωμιάδη ήταν αντιγραφή από παλαιότερο βίντεο που κυκλοφορούσε και είχε γίνει viral στο διαδίκτυο. Σε αυτό ένας περαστικός αρπάζει τη σκούπα και το φαράσι από έναν καθαριστή και επιστρέφει τα σκουπίδια στον οδηγό που τα πετούσε.

Δείτε το και κάντε τις συγκρίσεις:

Αυτή τη φορά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Και θέλει… αληθινή προσπάθεια αυτό. Το νέο του προεκλογικό σποτάκι είναι ότι πιο γραφικό έχουμε δει σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Ξεπέρασε ακόμα και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον κύβο του Ρούμπικ.

Στο νέο σποτάκι λοιπόν, ο «Παναγιώτης» είναι παίκτης στον πιο… “Αδύναμο Κρίκο”. Οι αντίπαλοί του  έχουν τα μικρά ονόματα των αντιπάλων του για τη δημαρχία, όμως δεν γνωρίζουν καμία απάντηση. Η παρουσιάστρια χρίζει τον Παναγιώτη νικητή, επειδή ήξερε όλες τις απαντήσεις.

Το απόλυτο… highlight είναι η αντιπαράθεση του Παναγιώτη με την Κατερίνα με αφορμή τον Μέγα Αλέξανδρο και τη Μακεδονία και το ξέσπασμα του Ψωμιάδη στο τέλος. Απολαύστε το με δική σας ευθύνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments