Πολιτική

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Το προεκλογικό σποτ με τα σκουπίδια το… αντέγραψε από το εξωτερικό (vids)

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Το προεκλογικό σποτ με τα σκουπίδια το… αντέγραψε από το εξωτερικό (vids)
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θέλησε να κάνει τη διαφορά με... πρωτότυπο προεκλογικό σποτ. Ε, εντάξει, όχι και τόσο πρωτότυπο όπως αποδείχτηκε...

Απίστευτο και όμως… αληθινό. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης γύρισε ένα τηλεοπτικό σποτάκι εν όψει των δημοτικών εκλογών 2019, στις οποίες θα διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ένα σποτ που έχει γίνει ήδη viral. Και δείχνει τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να επιστρέφει σε ασυνείδητο οδηγό τα σκουπίδια που πετάει από το παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Ο Ψωμιάδης έχει δει το σποτ του να μαζεύει ποικίλα σχόλια. Άλλα θετικά κι άλλα αρνητικά. Το χαρακτηρίζουν… επικό. Φοβερό. Κάποιοι το είπαν… πρωτότυπο. Μπορεί να είναι και επικό και φοβερό. Αλλά… πρωτότυπο δεν το λες.

Όχι γιατί το έχει κάνει άλλος πολιτικός πριν από τον Ψωμιάδη. Αλλά γιατί το είχαμε δει πριν από περίπου 1,5 μήνα από έναν απλό… πολίτη. Ναι, καλά διαβάζετε. Πριν από λίγο διάστημα κυκλοφόρησε στο ίντερνετ και έγινε viral ένα βίντεο στο οποίο ένας περαστικός αρπάζει τη σκούπα και το φαράσι από έναν καθαριστή και επιστρέφει τα σκουπίδια στον οδηγό που τα πετούσε.

Λέτε αυτό το βίντεο να έφτασε μέχρι το πολιτικό γραφείο του Παναγιώτη Ψωμιάδη και να εμπνεύστηκε; Δεν το γνωρίζουμε. Πάντως η ομοιότητα είναι… μυθική.

Δείτε πρώτα το βιντεάκι του περαστικού και στη συνέχεια το προεκλογικό σποτ του Παναγιώτη Ψωμιάδη και… βρείτε τις διαφορές.

Αφού λοιπόν το είδατε, δείτε και το σποτάκι του Ψωμιάδη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments