Ελλάδα

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Η 14χρονη που αυτοκτόνησε είχε σχέση με 43χρονο

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Η 14χρονη που αυτοκτόνησε είχε σχέση με 43χρονο
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για την τραγωδία στο Μοσχάτο με την αυτοκτονία της 14χρονης.

Μια απίστευτη ερωτική ιστορία κρύβεται πίσω από την τραγωδία στο Μοσχάτο. Η 14χρονη που έπεσε στις γραμμές του τρένου, οδηγήθηκε στην αυτοκτονία εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης.  Η υπόθεση έχει πολλά παράδοξα. Ένα από αυτά είναι η ηλικία του συντρόφου της νεαρής κοπέλας. Αυτός είναι ένας 43χρονος και μάλιστα είναι πατέρας μιας συμμαθήτριας της νεαρής.

Ο 43χρονος είναι ιδιοκτήτης ενός μίνι μάρκετ και η σχέση του με την 14χρονη ήταν εν άγνοια της μητέρας και του πατριού της. Ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι η νεαρή είχε δώσει τη συναίνεση της, κάτι που γνώριζε το φιλικό της περιβάλλον.  Πριν λίγες μέρες οι γονείς της 14χρονης ζήτησαν από το 43χρονο να διακόψει τη σχέση και στη συνέχεια και ανέφερε το γεγονός  στην αστυνομία για αποπλάνηση ανήλικης.

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ιστορία

Ο φερόμενος ως σύντροφος της 14χρονης όχι μόνο δεν διέκοψε τη σχέση, αλλά συνέχισε να ερωτοτροπεί με την άτυχη κοπέλα στο ίδιο του το μαγαζί. Μάλιστα, ο πατριός της κοπέλας τους είχε πιάσει επ’αφτοφώρω και είχε έντονο καυγά με τον 43χρονο, ενώ απαγόρευσε στην κόρη του να τον βλέπει. “Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της”, φέρεται να υποστήριξε.

Η 14χρονη φαίνεται ότι επηρεάστηκε έντονα από την κατάσταση και σε μια στιγμή ιδιαίτερης φόρτισης, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, επάνω της βρέθηκε σημείωμα, το οποίο αναφέρεται «στη μεγάλη της αγάπη, τον Δ.».

Σύμφωνα με του μάρτυρες, οι κινήσεις της δεν έδειχναν ότι είχε τέτοια πρόθεση. Μάλιστα, χτύπησε κανονικά το εισιτήριο της και ασχολήθηκε με το κινητό τηλέφωνο της πριν πέσει στις γραμμές και την παρασύρει ο διερχόμενος συρμός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments