Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: “Θέλει Σλούκα και Αμπρίνες”

Μπαρτσελόνα: “Θέλει Σλούκα και Αμπρίνες”
Η Μπαρτσελόνα έχει στην μεταγραφική της λίστα τον Κώστα Σλούκα και τον Άλεξ Αμπρίνες.

Η Μπαρτσελόνα στοχεύει να επιστρέψει στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προχωρήσει σε κάποιες ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της. Ήδη έχει αποκτήσει τον Κόρι Χίγκινς, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει εκεί. Συγκεκριμένα έχει άλλους δυο παίκτες στα άμεσα πλάνα της.

Αυτοί είναι οι Κώστας Σλούκας και Άλεξ Αμπρίνες. Ο δεύτερος, έπαιξε στην «Μπάρτσα» από το 2012 μέχρι το 2016, έφυγε από τους Θάντερ μεσούσης της περιόδου και ψάχνει την επόμενη ομάδα του με πιθανότερο σενάριο την επιστροφή του στην Ευρώπη. Η περίπτωση του δεν είναι τόσο δύσκολη. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει με την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ.

Και η Μπαρτσελόνα για Σλούκα

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει η αίσθηση ότι ο διεθνής αθλητής θα αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε. Φυσικά αρκετές ομάδες θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους. Μια από αυτές είναι ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Έλληνας γκαρντ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους Αγγελόπουλους.

Παρά τα όσα έχουν γραφτεί, οι “ερυθρόλευκοι” διέψευσαν ότι υπάρχει συμφωνία, αλλά άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάποια κίνηση αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Τα Καταλανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι “μπλαουγκράνα” έχουν δείξει ενδιαφέρον,ωστόσο δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το αν έχει γίνει κάποια πρόταση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Σλούκας θα αποτελέσει ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments