Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Θέλει τον Σίνγκλετον με λιγότερα χρήματα

Μπαρτσελόνα: Θέλει τον Σίνγκλετον με λιγότερα χρήματα
Η Μπαρτσελόνα θέλει να κρατήσει τον Κρις Σίνγκλετον, αλλά με μειωμένες αποδοχές.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνουν σημαντικές προσθήκες. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι παίκτες από το ρόστερ που είναι μέσα στα πλάνα των ανθρώπων της ομάδας. Ένας από αυτούς είναι ο Κρις Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός άφησε τον Παναθηναϊκό για ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τους Καταλανούς. Αυτό είχε διάρκεια ενός έτους κάτι που σημαίνει ότι οι δυο πλευρές θα πρέπει να μιλήσουν ξανά από μηδενική βάση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι “μπλαουγκράνα” θα κάνουν κίνηση για τον έμπειρο παίκτη, αλλά όχι με τόσο υψηλές αποδοχές.

Τα δυο “αλλά” για τον Σίνγκλετον

Η παραμονή του Κρις Σίνγκλετον θα εξαρτηθεί από δυο πράγματα. Το μέλλον του Πέσιτς στην Μπαρτσελόνα δεν είναι σίγουρο και αν δεν παραμείνει οι πιθανότητες παραμονής μειώνονται αισθητά. Την ίδια στιγμή, ακόμη και αν συνεχίσει ο Πέσιτς, πρέπει να πεισθεί ο Σίνγκλετον να μειώσει το συμβόλαιο ύψους 1.8 εκατομμυρίων ευρώ που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν φήμες που θέλουν την Μπαρτσελόνα να εξετάζει και την περίπτωση να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε και δεν είναι λίγες οι ομάδες που εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον κάνουν δικό τους. Μέσα σε αυτούς και η Ισπανική ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments