Αυτοκίνητο

Opel: Το Corsa γίνεται ηλεκτρικό

Opel: Το Corsa γίνεται ηλεκτρικό
Η Opel επέλεξε το δημοφιλέστερο μοντέλο της μάρκας για να φέρει την ηλεκτροκίνηση στο ευρύ κοινό.

Η Opel γίνεται ηλεκτρική. Η έκτη γενιά Corsa θα βγει στους δρόμους με… μπαταρία και αυτονομία 330 χιλιομέτρων. Η Opel επέλεξε το δημοφιλέστερο μοντέλο της μάρκας για να φέρει την ηλεκτροκίνηση στο ευρύ κοινό, καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητό με πωλήσεις πάνω από 13,6 εκατομμύρια μονάδες από το 1982.

Η παραγγελιοληψία για την έκτη γενιά Corsa θα ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες με πρώτο το Corsa-e, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν εκδόσεις πετρελαίου και βενζίνης. Η μπαταρία 50 kWh μπορεί να φορτιστεί στο 80% της χωρητικότητάς της σε 30 λεπτά. Το Corsa-e υποστηρίζει όλες τις επιλογές φόρτισης (μέσω καλωδίου, επιτοίχιου πίνακα ή ταχυφορτιστή), ενώ η μπαταρία καλύπτεται από οκταετή εγγύηση.

Η κατάσταση φόρτισης μπορεί να ελέγχεται μέσω της εφαρμογής “myOpel”, με σκοπό τη βελτιστοποίηση του χρόνου και του κόστους φόρτισης, σε όλες τις περιπτώσεις.Επιπλέον, η αυτονομία μπορεί να προσαρμόζεται από τον οδηγό, ο οποίος έχει στη διάθεσή του τρία προγράμματα οδήγησης – Normal, Eco και Sport. Το Sport mode αυξάνει την απόκριση και τη δυναμική συμπεριφορά, με μέτριες επιπτώσεις στην αυτονομία.

Στο Eco mode, το Corsa-e γίνεται δρομέας μεγάλων αποστάσεων, αυξάνοντας σημαντικά την αυτονομία, χωρίς να επηρεάζεται το επίπεδο άνεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments