Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Μιγκέλ Καρντόσο το φαβορί για τον πάγκο της “Ένωσης”

ΑΕΚ: Ο Μιγκέλ Καρντόσο το φαβορί για τον πάγκο της “Ένωσης”
Η ΑΕΚ έχει καταλήξει στον εκλεκτό της για την άκρη του πάγκου και αυτός είναι ο Πορτογάλος Μιγκέλ Καρντόσο.

Πριν λίγες μέρες όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει κανονικά με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της. Τελικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε την απόφαση να “τελειώσει” τον Ισπανό τεχνικό καθώς πίστευε ότι δεν έχει να δώσει κάτι άλλο στην ομάδα. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας άνοιξε το θέμα προπονητή στο πρόσφατο δείπνο που είχε με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. Το τάιμινγκ το δηλώσεων του μόνο τυχαίο δεν ήταν όπως αποδείχθηκε.

Οι “κιτρινόμαυροι” δούλευαν όλο αυτό το διάστημα τη διάδοχη κατάσταση μετά τον τεχνικό από την Ανδαλουσία. Αφού εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις τεχνικών από το εξωτερικό, φέρονται να κατέληξαν σε προπονητή από την Ιβηρική. Αυτός είναι ο Πορτογάλος Μιγκέλ Καρντόσο που φέτος ήταν στην Θέλτα και την βοήθησε να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Μιγκέλ Καρντόσο ο εκλεκτός της ΑΕΚ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο “δικέφαλος” έχει τον Πορτογάλο στην κορυφή της λίστας του. Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρχουν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση.  Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι ένας προπονητής που του αρέσει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι κάτι που κέρδισε τους ανθρώπους της ομάδας που θέλουν να δουν μια πιο θεματική ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

Ο 47χρονος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2016, ως βοηθός του Πάολο Φονσέκα στη Σαχτάρ Ντονέτσκ, για να φύγει έναν χρόνο μετά και να γίνει πρώτος προπονητής στη Ρίο Άβε. Εκεί, κόουτσαρε την ομάδα σε 42 παιχνίδια και μεταπήδησε στο γαλλικό πρωτάθλημα, αν κι έμεινε στον πάγκο της Ναντ μόλις για 8 ματς.

Το όνομα του Καρντόσο δεν είναι η πρώτη φορά που “παίζει” στα ρεπορτάζ Ελληνικής ομάδας. Πέρυσι είχε τραβήξει το ενδιαφέρον και του Ολυμπιακού, προτού συμφωνήσουν με τον Πέδρο Μαρτίνς οι «ερυθρόλευκοι», αλλά τελικά η μοίρα θα τον φέρει στην Ελλάδα, ώστε να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments