Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Πέκχαρτ

Παναθηναϊκός: Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Πέκχαρτ
Ο Παναθηναϊκός αναζητά μια λύση για την επιθετική γραμμή και το όνομα του Τόμας Πέκχαρτ βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν και ήδη κάνει τα πλάνα του για την επόμενη. Στις τάξεις των «πρασίνων» ευελπιστούν πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα από φέτος. Άλλωστε, η ομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Σαφέστατα, δεδομένων των συνθηκών στην αθηναϊκή ομάδα, ο τομέας ενίσχυση για την επόμενη σεζόν δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναζητούν λύσεις για να ενισχύσουν την ομάδα τους και να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη.

Μια από τις λύσεις που έχει βρεθεί εσχάτως στο προσκήνιο είναι ο Τόμας Πέκχαρτ, όπως αναφέρει η «Real News». Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο ο Τσέχος φορ ψάχνεται να αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας και η περίπτωση του ενδιαφέρει αρκετά τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ προέρχεται από μία πολύ κακή σεζόν με 17 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ με την ισπανική ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος φορ απασχόλησε τους «πράσινους» και την περσινή σεζόν, αλλά τότε οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν.

Παναθηναϊκός: Δεν υπολογίζονται Μουνιέ, Οικονόμου και Άλτμαν

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε την Πέμπτη με τους Άντονι Μουνιέ και Βαγγέλη Οικονόμου εξηγώντας τους πως δεν υπολογίζονται από τον Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής μίλησε στους δύο ποδοσφαιριστές και τους εξήγησε πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή για τη νέα σεζόν και πως πρέπει να βρουν ομάδα.

Για να δεχθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους οι δύο παίκτες θα πρέπει να βρουν ομάδα που να τους καλύπτει αυτές τις αποδοχές, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει και ο Παναθηναϊκός να πληρώσει ένα ποσό. Από εκεί και πέρα, σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται και ο Όμρι Άλτμαν που μετά τον τραυματισμό του δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Πάντως για τον Ισραηλινό φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments