Πολιτική

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Οι πέντε τεχνολογικές καινοτομίες της SingularLogic

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Οι πέντε τεχνολογικές καινοτομίες της SingularLogic
Απολύτως έτοιμη για να μεταδώσει τα αποτελέσματα στις εκλογές 2019 είναι η Singular Logic.

Απολύτως έτοιμη είναι η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019, κάτι που αποδείχθηκε στη γενική δοκιμή λήψης και μετάδοσης για τα αποτελέσματα στις εκλογές 2019. Η γενική δοκιμή στέφθηκε με πλήρη επιτυχία στο υπουργείο Εσωτερικών όπου πραγματοποιήθηκε αποστολή εικονικών αποτελεσμάτων για τις εκλογές 2019, συλλογή τους από τους υπαλλήλους του υπουργείου και καταχώρισή τους στα πληροφορικά συστήματα της SingularLogic.

Η SingularLogic έχει προχωρήσει σε μια σειρά από καινοτομίες, ώστε οι σχετικές διαδικασίες να γίνουν πιο απλές, γρήγορες, αλλά και για να κάνουν το έργο των ανθρώπων που θα εργαστούν την Κυριακή αρκετά πιο εύκολο.

Συγκεκριμένα η εταιρεία έχει προχωρήσει:

• Στην επικαιροποίηση του κεντρικού συστήματος σύμφωνα με το νέο εκλογικό νόμο και τη νέα διοικητική διαίρεση.

• Στην υλοποίηση μιας νέας σύγχρονης Διαδικτυακής Πύλης, πλήρως ανασχεδιασμένης, με διευρυμένες πληροφορίες και ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

• Στο νέο Σύστημα Μετάδοσης των Αποτελεσμάτων (SRT) που περιλαμβάνει τη χρήση 12.000 tablets με εξειδικευμένη εφαρμογή και δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών εκλογών όχι μόνο των αποτελεσμάτων υπέρ των Συνδυασμών αλλά και υπέρ των Υποψηφίων.

• Στο Σύστημα on line καταχώρισης σταυρών Υποψηφίων των Ευρωεκλογών από τις Περιφερειακές Ενότητες, με στόχο την επιτάχυνση της ολοκλήρωσης της διαδικασίας σταυροδοσίας των υποψήφιων Ευρωβουλευτών.

• Στο Σύστημα Υποστήριξης των διαδικασιών των Πρωτοδικείων το οποίο σε αυτές τις εκλογές θα αποτελέσει βασικό εργαλείο για την υποστήριξη των εκλογικών διαδικασιών από το σύνολο των Πρωτοδικείων της χώρας.

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι