Αθλητισμός

Κώστας Μανωλάς: Κινείται και η Νάπολι για τον Έλληνα στόπερ

Κώστας Μανωλάς: Κινείται και η Νάπολι για τον Έλληνα στόπερ
Ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει να τραβάει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τη Νάπολι να είναι η τελευταία που προστέθηκε στη λίστα.

Οι εμφανίσεις του Κώστα Μανωλά με τη Ρόμα έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων συλλόγων. Ο Έλληνας στόπερ αποτελεί έναν εκ των σταθερότερων παικτών των «τζιαλορόσι» από την ημέρα που έγινε κάτοικος Ρώμης. Παράλληλα, το γεγονός πως η ρήτρα του φτάνει στα μόλις 36 εκατ. ευρώ αποτελεί έναν πολύ θετικό παράγοντα για τις ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν. Άλλωστε, ο ίδιος θεωρείται ένας από του top class αμυντικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οπότε, όπως είναι λογικό, το χαμηλό κόστος σε συνδυασμό με τις ικανότητες του τον έχουν κάνει… ανάρπαστο.

Ήδη το όνομα του έχει ακουστεί για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ. Ωστόσο, στην Ιταλία αποκαλύπτουν μια ακόμη ομάδα που ασχολείται με την περίπτωση του. Ο λόγος για τη Νάπολι, η οποία σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ βλέπει τον Μανώλα ως έναν πιθανό αντικαταστάτη του Ραούλ Αλμπιόλ στο κέντρο της άμυνας. Οι «παρτενοπέι» έχουν ήδη στις τάξεις τους τον Καλιντού Κουλιμπαλί και ευελπιστούν να δημιουργήσουν ένα δυναμικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Έλληνα στόπερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments