Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα σενάρια για Κούτρη – Μπενφίκα και ο… Κοεντράο

Ολυμπιακός: Τα σενάρια για Κούτρη – Μπενφίκα και ο… Κοεντράο
Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι πιθανό να έχει προτάσεις και πιθανή αποχώρησή του φέρνει τον Κοεντράο ως στόχο του Ολυμπιακού.

Το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα στο μεταγραφικό παζάρι. Ειδικά στην πορτογαλική αγορά. Με την Μπενφίκα να είναι η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Όσο κι αν ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει για αριστερό μπακ, σίγουρα έχουν γίνει κάποιες διεργασίες για να είναι έτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι» για παίκτη, εάν πουληθεί ο Κούτρης.

Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πώς μια περίπτωση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στα υπόψιν τους, για αριστερό μπακ, είναι ο Φάμπιο Κοεντράο. Ο 31χρονος Πορτογάλος που ήταν επί σειρά ετών στη Ρεάλ Μαδρίτης και φέτος αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε, στην οποία δεν θα συνεχίσει, επιλέγοντας να αγωνιστεί εκτός Πορτογαλίας.

Δεν σημαίνει πώς θα αποτελέσει μεταγραφή του Ολυμπιακού. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες που ακούγονται για τον Ολυμπιακό και τον Κοεντράο, ας κρατήσουμε και την περίπτωση του Πορτογάλου αριστερού μπακ.

Είναι, λοιπόν, μία καλή περίπτωση ο Κοεντράο. Ποδοσφαιριστής με εμπειρία και σε καλή ηλικία για να μπορέσει να προσφέρει στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αλλά τίποτα απ’ όλα αυτά δεν πρόκειται να προχωρήσει σε περίπτωση που δεν πωληθεί τελικά ο Κούτρης.

Για τον οποίο έχουν δείξει αρκετές ομάδες ενδιαφέρον, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει και κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, αν και πλέον από εδώ και πέρα θα αρχίσει να «ζεσταίνεται» το παιχνίδι των μεταγραφών και στην Ευρώπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments