Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα της υπόθεσης Λάφερτι

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα της υπόθεσης Λάφερτι
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Κάιλ Λάφερτι που έχει προταθεί στους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και μπορεί να κάνει κανονικά όσες μεταγραφές θέλει. Βέβαια τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν στους “πράσινους” να κάνουν οικονομικές υπερβάσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι περιπτώσεις που έχουν περάσει από κόσκινο.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης δεν θα έλεγε όχι σε μια μεταγραφή που θα δώσει ποιότητα στην ομάδα του. Ακόμα και σε θέση που μπορεί να υπάρχει μια σχετική πληρότητα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν ήδη προταθεί στον Νίκο Νταμπίζα και ένας από αυτούς είναι ο Κάιλ Λάφερτι.

Το σκέφτεται για Λάφερτι ο Παναθηναϊκός

Πριν από μερικά χρόνια ο Ιρλανδός επιθετικός αποτελούσε την μεγάλη “καψούρα” των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αλλά το ενδιαφέρον δεν προχώρησε παρακάτω. Ο 32χρονος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας και ήδη έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή των “πράσινων”.

Ο Λάφερτι ανήκει στην Ρέιντζερς, αλλά τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Χαρτς. Το καλοκαίρι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και έχει ήδη ενημερωθεί από τον Στίβεν Τζέραρντ ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ετήσιο κασέ του 32χρονου φορ ανέρχεται στις 200.000 ευρώ. Αυτό το ποσό δεν είναι μικρό για τα δεδομένα της ομάδας,αλλά σίγουρα δεν είναι και απαγορευτικό. Ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει τα δεδομένα της υπόθεσης, ωστόσο σε πρώτη φάση δε δείχνει τόσο θετικός.

Τη φετινή σεζόν ο Λάφερτι αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια στην Σκωτία πετυχαίνοντας μόλις τέσσερα γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μπέρνλι, Ντάρλινγκτον, Σιόν, Παλέρμο, Νόργουιτς, Ρίζεσπορ, Μπέρμιγχαμ και Χαρτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments