Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Νικητής από τον πρώτο γύρο ο Αχιλλέας Μπέος στο Βόλο – Τι δήλωσε

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Νικητής από τον πρώτο γύρο ο Αχιλλέας Μπέος στο Βόλο – Τι δήλωσε
Μεγάλος νικητής στο Βόλο, αφού ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις εκλογές 2019, είναι ο Αχιλλέας Μπέος, που κατάφερε να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο. Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Άνετη ήταν η επικράτηση του Αχιλλέα Μπέου στο Δήμο Βόλου, με τον ίδιο να επανεκλέγεται σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τις εκλογές 2019. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος συγκέντρωσε περίπου ποσοστό 55% των ψήφων, κάτι που σημαίνει ότι επανεκλέγεται από σήμερα και δεν θα διεξαχθεί β’ γύρος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Η οδός Ιάσονος, όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο του, αλλά και οι γύρω δρόμοι, έχουν κλείσει από υποστηρικτές του.

Την ίδια ώρα, υπάρχει έντονος προβληματισμός στα στρατόπεδα των αντιπάλων του. Κι αυτό γιατί κανένας από όσους είχαν πάρει επίσημο κομματικό χρίσμα, δεν κατάφερε να λάβει ένα ικανοποιητικό ποσοστό στις δημοτικές εκλογές. Η Νάνσυ Καπούλα που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 15% και στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο Ιάσονας Αποστολάκης που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και έλαβε μία ποσοστιαία μονάδα λιγότερη. Ο υποστηριζόμενος από το ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Παπαδούλης, κινείται γύρω από το 10% και ο κ. Ριζόπουλος που υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ παραμένει κάτω από το 8%.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

Ανάμεσα σε μια λαοθάλασσα στήθηκε η εξέδρα για το πρώτο μετεκλογικό μήνυμα του εκ νέου Δήμαρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος αφού αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς του, που είναι ψηλά στον ουρανό, εν συνεχεία έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στα κομματικά επιτελεία της πόλης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εν όψει των εθνικών εκλογών θα γίνει της που@@@@ς».

Και συνέχισε: «Θα σας το ανταποδώσω. Δεν θα σταματήσουμε ούτε λεπτό να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για εσάς. Από αύριο κιόλας είναι μέρα δουλειάς. Γιατί σκοπός μου είναι ένας, να γράψω ιστορία στην πόλη που γεννήθηκα και θα την γράψουμε μαζί…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments