Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Θα είμαι παρών στον δήμο και την επόμενη μέρα”, δήλωσε ο Γερουλάνος

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Θα είμαι παρών στον δήμο και την επόμενη μέρα”, δήλωσε ο Γερουλάνος
Ο Παύλος Γερουλάνος εξέφρασε ικανοποίηση για τα αποτελέσματα στις εκλογές 2019 και τόνισε ότι θα είναι παρών στο Δήμο Αθηναίων και την επόμενη μέρα

Την πρόθεσή του να είναι παρών στον δήμο και την επόμενη ημέρα, δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος στη δήλωσή του μετά τα αποτελέσματα για τις εκλογές 2019 στον Δήμο Αθηναίων. Παράλληλα, ο κ. Γερουλάνος συνεχάρη τους κ.κ. Μπακογιάννη και Ηλιόπουλο, αλλά δεν αποκάλυψε ποιον εκ των δύο θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Αθηναίους και τις Αθηναίες που μας εμπιστεύτηκαν. Θέλω να πω πως δεν θα ξεχάσω κανέναν», για να υποσχεθεί στη συνέχεια πως «οι προτάσεις μας πρέπει να γίνουν πράξη. Αυτά που είναι να γίνουν, θα γίνουν, γιατί η Αθήνα είμαστε εμείς», ανέφερε αρχικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών.

Στη συνέχεια ο κ. Γερουλάνος, επισήμανε: «Το αποτέλεσμα στον δήμο Αθηναίων δείχνει τη δυναμική των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων. Είμαστε εδώ για να μείνουμε και για να συνεχίσουμε. Η πολιτική θέλει νέα πρόσωπα και νέους αγώνες. Επίσης, θέλω να συγχαρώ τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Νάσο Ηλιόπουλο. Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ. Όλοι μαζί συνεχίζουμε». Ερωτώμενος για το ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο, την επόμενη Κυριακή, είπε: «Θα έχουμε καιρό να τα πούμε όλα αυτά αργότερα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments