Τεχνολογία

NASA: Μπορείς να βγάλεις εισιτήριο για τον Άρη

NASA: Μπορείς να βγάλεις εισιτήριο για τον Άρη
Η NASA μας δίνει τη δυνατότητα να βγάλουμε εισιτήριο για ταξίδι στον Άρη. Βέβαια ακόμα και αν είστε κάτοχος ενός τέτοιου εισιτηρίου δεν σημαίνει ότι θα βγείτε εκτός της Γης. Όταν όμως γίνει αυτό το μεγάλο ταξίδι, θα ταξιδέψει το όνομα σας.

Η NASA έχει στα άμεσα πλάνα της πολλά ταξίδια σε άλλους πλανήτες. Η πρόθεση των ανθρώπων της είναι να μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον, να μεταφέρει με ασφάλεια ανθρώπους στο διάστημα. Ωστόσο κάτι τέτοιο απέχει πολλά χρόνια. Αυτό δεν εμπόδισε τη NASA να κόβει ήδη εισιτήρια. Συγκεκριμένα όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του για ένα ταξίδι στον Άρη. Βέβαια ακόμα και αν είστε κάτοχος ενός τέτοιου εισιτηρίου δεν σημαίνει ότι θα βγείτε εκτός της Γης. Όταν όμως γίνει αυτό το μεγάλο ταξίδι, θα ταξιδέψει το όνομα σας.

H NASA έβγαλε εισιτήρια για τον Άρη

Το όνομά σας λοιπόν θα μεταφερθεί μαζί με εκατομμύρια άλλα σε ένα chip, το οποίο θα ενσωματωθεί στο Mars 2020 rover. Κι επειδή είναι μάλλον απίθανο να δει κανείς το όνομά σας στο chip, θα έχετε ως απόδειξη το “boarding pass” της NASA, αποτελώντας ένα μικρό κομμάτι διαστημικής ιστορίας.

“Καθώς ετοιμαζόμαστε να εκτοξευθούμε σε αυτήν την ιστορική αποστολή στον Άρη, θέλουμε όλοι να μοιραστούν αυτό τα ταξίδι εξερεύνησης. Είναι μια ιστορική στιγμή για τη NASA, καθώς ξεκινάμε το ταξίδι για να βρούμε απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τους κοντινούς μας πλανήτες, ακόμα και την προέλευση της ίδιας της ζωής”, ήταν τα λόγια του υπεύθυνου για το εγχείρημα.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για να λάβετε το boarding pass σας για τον Άρη από εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments