Πολιτική

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: “Επιτυχής η αντιμετώπιση στο πρόβλημα με τις εφορευτικές επιτροπές”

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: “Επιτυχής η αντιμετώπιση στο πρόβλημα με τις εφορευτικές επιτροπές”
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με την πορεία της εκλογικής διαδικασίας, τονίζοντας ότι αντιμετωπίστηκε επιτυχώς το θέμα που προέκυψε σχετικά με την έλλειψη ατόμων στις εφορευτικές επιτροπές.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών προέβη σε ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Μέσω ανακοίνωσης, η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσό, τονίζεται ότι όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι εκτελούν τα καθήκοντά τους. Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι αντιμετωπίστηκε με επιτυχία το πρόβλημα της μη εμφάνισης μελών εφορευτικών επιτροπών. Η ανακοίνωση κλείνει με τη σημείωση πως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα πρέπει να επισημάνουν στους εκλογείς πως έχουν υποχρέωση να ψηφίσουν σε όλες τις κάλπες.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΔΣΑ για τις Εκλογές 2019 αναφέρει τα εξής: «Όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν αναλάβει και εκτελούν τα καθήκοντά τους από την έναρξη της διαδικασίας και τα όποια περιορισμένης έκτασης κενά έχουν καλυφθεί από αναπληρωματικούς».

«Το πρόβλημα της μη εμφάνισης μερικών μελών κάποιων εφορευτικών επιτροπών έχει αντιμετωπισθεί με επιτυχία από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, τους δύο γραμματείς που προβλέφθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και τον ένα στα υπόλοιπα, και τους εκλογικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι συνδράμουν στην εκλογική διαδικασία στα πλαίσια που προβλέπει η εκλογική νομοθεσία».

«Εφιστάται η προσοχή στους δικαστικούς αντιπροσώπους να επισημαίνουν στους εκλογείς την ανωτέρω υποχρέωσή τους να ψηφίζουν σε όλες τις κάλπες και στα δύο εκλογικά τμήματα (Α και Β), όπου αυτά υπάρχουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments