Πολιτική

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Αισιόδοξες οι εκτιμήσεις στο ΚΚΕ

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Αισιόδοξες οι εκτιμήσεις στο ΚΚΕ
Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Τα στελέχη του ΚΚΕ εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τα αποτελέσματα σε Ευρωεκλογές, αλλά και στις περιφερειακές - δημοτικές εκλογές.

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Αισιοδοξία εκφράζουν στις εκτιμήσεις τους στελέχη του ΚΚΕ, σχετικά με την πορεία του κόμματος στις φετινές εκλογές. Συγκεκριμένα, στο κόμμα ανέφεραν ότι η παρακολούθηση του έως τώρα εκλογικού αποτελέσματος θα γίνεται συνολικά και στις τρεις κάλπες, (ευρωεκλογές- περιφερειακές- δημοτικές).

Παράλληλα, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι το καλό κλίμα που συνάντησαν το προηγούμενο διάστημα μπορεί να αποτυπωθεί και στο τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν ότι το ΚΚΕ ξεπερνά το ποσοστό των προηγούμενων ευρωεκλογών.

Εκλογές 2019: Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Singular Logic, με ενσωμάτωση του 10% του εκλογικού σώματος, η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρη πρωτιά, με 32.7%. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 24%, ενώ τρίτο είναι το ΚΙΝΑΛ με 7.7%. Ακολουθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος με 5.6% και η Χρυσή Αυγή με 4.8%. Τέλος, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, καταγράφει ποσοστό της τάξεως του 4.2%.

ΝΔ 32,7% ΣΥΡΙΖΑ 24% ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 7,7% ΚΚΕ 5,6% ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,8% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 4,2%

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments