Πολιτική

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Δεν μπορεί ο λαός να ψήφισε Βαρουφάκη και Βελόπουλο”, σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Δεν μπορεί ο λαός να ψήφισε Βαρουφάκη και Βελόπουλο”, σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης
Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Ο Βασίλης Λεβέντης απόρησε με τα αποτελέσματα των exit polls. Η αναφορά του σε Γιάνη Βαρουφάκη και Κυριάκο Βελόπουλο.

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Ο Βασίλης Λεβέντης τοποθετήθηκε για τις προβλέψεις των exit polls σχετικά με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τόνισε ότι αρνείται να πιστέψει όσα δείχνουν οι εκτιμήσεις, που θέλουν το κόμμα του εκτός Ευρωβουλής. Παράλληλα, ο ίδιος δεν δίστασε να σχολιάσει και την -διαφαινόμενη- άνοδο των παρατάξεων του Κυριάκου Βελόπουλου και του Γιάνη Βαρουφάκη. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε:

“Αυτά τα exit poll πρέπει να πέσουν έξω. Δεν μπορεί ο λαός να μην ψήφισε Ένωση Κεντρώων, που τίμησε την Μακεδονία και να ψήφισε τον Βαρουφάκη που κατέστρεψε την Οικονομία και τον Βελόπουλο που έδινε χειρόγραφα του Χριστού και αλειφές για την μέση. Όταν προστεθούν Κρήτη και Θεσσαλονίκη η Ένωση Κεντρώων θα ανέβει”.

Ο Βασίλης Λεβέντης ήταν ο πρώτος αρχηγός κόμματος που προέβη σε δήλωση για τα exit polls. Οι προβλέψεις θέλουν το κόμμα του εκτός Ευρωβουλής, με την εκτίμηση να κάνει λόγο για ποσοστό της τάξεως του 1 έως 2%, με μέσο όρο 1.5%.

Εντός της επόμενης ώρας θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, με τα περισσότερα επιτελεία να αναμένουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments