Πολιτική

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Μια σημαντική νίκη της ΝΔ” – Τι αναφέρει ο Ηλίας Νικολακόπουλος

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Μια σημαντική νίκη της ΝΔ” – Τι αναφέρει ο Ηλίας Νικολακόπουλος
Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Ο πολιτικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος εστίασε στην εκλογική πρόβλεψη η οποία προέκυψε από το exit poll της Κapa Research.

Εκλογές 2019 αποτελέσματα:  Ο πολιτικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος εστίασε στην εκλογική πρόβλεψη η οποία προέκυψε από το exit poll της Κapa Research, το οποίο μετέδωσε αποκλειστικά η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Open, ANT1, Alpha, Star και ΣΚΑΪ έδωσαν στη δημοσιότητα το κοινό αυτό exit poll, στις 19:00, το απόγευμα της Κυριακής, ενώ η ΕΡΤ αποφάσισε να προβάλει τη δική της εκλογική εκτίμηση, σε συνεργασία με την Kapa Research.

Στο στούντιο της κρατικής τηλεόρασης βρέθηκε ο Ηλίας Νικολακόπουλος ο οποίος έδωσε μια πρώτη εικόνα της εκλογικής μάχης, βάσει αυτού του exit poll της ΕΡΤ.

«Σαφώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη της ΝΔ», εκτίμησε ο Ηλίας Νικολακόπουλος και συνέχισε: «Η ΝΔ κερδίζει τον στόχο της πλειοψηφίας, αποκτά 33,5 ποσοστιαίες μονάδες σύμφωνα με την εκτίμηση της Κapa Research. Μια διαφορά με βάση τους μέσους όρους περίπου στις 5 ποσοστιαίες μονάδες. Η ΝΔ επιβεβαίωσε τη συσπείρωση με εισροές και από άλλους χώρους. Ένα κομμάτι των ψηφοφόρων της ΧΑ εισέρρευσε στη ΝΔ και άλλο ένα στην ‘’Ελληνική λύση’’. Το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται λίγο χαμηλότερα από τις Ευρωεκλογές του ‘14 και λίγο υψηλότερα από το 2015. Περίπου στις 9 με 10 το βράδυ αναμένεται να εξαχθεί το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για τις ευρωπαϊκές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές», τόνισε ο ίδιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments