Πολιτική

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Όχι, δεν χάσαμε”, δήλωσε ο Σπίρτζης

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Όχι, δεν χάσαμε”, δήλωσε ο Σπίρτζης
Τα αποτελέσματα στις εκλογές 2019 κλήθηκε να σχολιάσει ο Χρίστος Σπίρτζης, τονίζοντας ότι η ήττα στις Ευρωεκλογές δεν σημαίνει κάτι για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα αποτελέσματα στις εκλογές 2019 έδωσαν τη Νέα Δημοκρατία ως τη μεγάλη νικήτρια στη «μάχη» της κάλπης. Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται 8,5 περίπου μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, το ποσοστό της ΝΔ κυμαίνεται στο 32,5-34,5%, ενώ του κυβερνώντος κόμματος στο 24-26%. Ο Χρήστος Σπίρτζης κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Με την κατηγορηματική φράση «όχι βέβαια» απάντησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στον ΑΝΤ1 στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Σπίρτζης είπε ότι μιλάμε για πρωτιά της ΝΔ και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στις προηγούμενες ευρωεκλογές 26,56%. Επομένως πρόσθεσε πρέπει να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα για τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών. Ο υπουργός Μεταφορών σημείωσε ακόμα ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε χάσει ευρωεκλογές και μετά κέρδισε εθνικές. «Μπορεί να είναι ψήφος διαμαρτυρίας για να εμβαθύνει η κυβέρνηση την κοινωνικής της πολιτική» πρόσθεσε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.

Τέλος, σημείωσε ότι πρέπει να βγουν πολιτικά συμπεράσματα για το πως η ΝΔ καρπώθηκε τις απώλειες των μικρότερων κομμάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments