Πολιτική

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Υπάρχει ανασύσταση ενός νέου διπολισμού”, ανέφερε ο Νίκος Παππάς

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Υπάρχει ανασύσταση ενός νέου διπολισμού”, ανέφερε ο Νίκος Παππάς
Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Ο Νίκος Παππάς μίλησε για τα όσα φανέρωσαν τα exit polls και εξέφρασε την πίστη του για μικρότερη διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας στο φινάλε.

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Ο Νίκος Παππάς έκανε το πρώτο του σχόλιο για τα όσα έδειξαν τα exit polls για τις Ευρωεκλογές 2019 στην τηλεόραση του Open TV. O υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ανέφερε ότι στο κόμμα ελπίζουν πως η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι μικρότερη, απ’ ότι έδειξαν τα exit polls.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παράσταση νίκης που έχει η Νέα Δημοκρατία όσον αφορά το σημερινό αποτέλεσμα, ωστόσο τόνισε ότι στο παρελθόν υπήρξαν ζητήματα στη διεξαγωγή δημοσκοπήσεων. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς δήλωσε τα εξής:

“Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η διαφορά θα είναι μικρότερη από αυτή που καταγράφεται στα exit polls. Αν και στο παρελθόν υπήρξαν σοβαρά ζητήματα στη διεξαγωγή των δημοσκοπήσεων. Ωστόσο απ’ ότι φαίνεται, η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους.

Η εκτίμηση των exit polls δείχνει ότι υπάρχει ανασύσταση ενός νέου διπολισμού, που στην πορεία προς τις εκλογές θα πάρει πιο έντονα προγραμματικά χαρακτηριστικά”.

Τέλος, σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε ότι όταν το κόμμα του ανέλαβε την κυβέρνηση είχε πολλά ανοιχτά ζητήματα να λύσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments