Πολιτική

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Υπήρξε σαφής αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ”, λένε στο ΚΙΝΑΛ

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Υπήρξε σαφής αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ”, λένε στο ΚΙΝΑΛ
Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Τα συμπεράσματα που έβγαλαν τα επιτελικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ μετά τη δημοσιοποίηση των exit poll για τις Ευρωεκλογές.

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Η δημοσιοποίηση των exit polls έφερε τις πρώτες αντιδράσεις από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ. Το επιτελείο του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε σε τρία συμπεράσματα, τα οποία βγήκαν από την πρώτη ανάγνωση των προβλέψεων για το τελικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Αρχικά, στην Χαριλάου Τρικούπη σημειώνουν ότι υπήρξε σαφής αποδοκιμασία στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος “έπαιξε τα ρέστα του και έχασε”. Παράλληλα, υπερτόνισαν για ακόμη μια φορά το αίτημά τους για τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών, τις οποίες θεωρούν διέξοδο για τη χώρα. Παράλληλα,  θεωρούν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς όπως υπογραμμίζουν αν η διαφορά είναι στις επτά μονάδες θεωρούν ότι πολύ δύσκολα ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση.

Έπειτα, από τα exit polls φάνηκε ένας φραγμός των ψηφοφόρων προς την άκρα δεξιά. Γεγονός στο οποίο συνέβαλε και η πολιτική ατζέντα του ΚΙΝΑΛ, όπως και τα μηνύματα που πέρασε στον κόσμο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τέλος, στη Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν πως παρά το πολωτικό κλίμα το Κίνημα Αλλαγής κερδίζει την τρίτη θέση από τη Χρυσή Αυγή και ενισχύει τα ποσοστά του. Στο ΚΙΝΑΛ αναμένουν τα επίσημα αποτελέσματα και αμέσως μετά θα υπάρξει δήλωση της Φώφης Γεννηματά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments