Πολιτική

Εκλογές 2019: “Μέρα ευθύνης για τις θυσίες των πολλών” δήλωσε από την Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές 2019: “Μέρα ευθύνης για τις θυσίες των πολλών” δήλωσε από την Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας
Εκλογές 2019: Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Ελληνικό λαό.

Εκλογές 2019: Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο 172ο σχολείο Κυψέλης λιγο πριν τις 10: 30 προκειμένου να εκτελέσει τα εκλογικά του δικαιώματα. Αρχικά ο Πρωθυπουργός δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά είχε μερικές όμορφες στιγμές με τον κόσμο που τον περίμενε.

Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε για τρία λεπτά με ένα παιδάκι, ενώ μια ηλικιωμένη γυναίκα του ευχήθηκε καλή δύναμη και εκείνος της χάρισε μια αγκαλιά. Αφού ψήφισε, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Αλέξης Τσίπρας: Μέρα ευθύνης

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την κυβέρνηση τονίζοντας ότι σήμερα είναι μια μέρα ευθύνης για τις θυσίες που έχει κάνει ο λαός της χώρας.

“Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα. Μέρα δημοκρατίας, οι πολίτες αποφασίζουν για όλα. Είναι όμως και μέρα ευθύνης. Μέρα ευθύνης των πολλών, του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του λαού.

Να εγκρίνει και να προστατεύσει την πορεία ανάπτυξης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης. Να μην αφήσει σε κανέναν μια κερκόπορτα να τα πάρει πίσω. Είναι μια μέρα ευθύνης και στήριξης των πολλών”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments