Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Ταχιάος… ανακάλυψε ότι είναι αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής (vid)

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Ταχιάος… ανακάλυψε ότι είναι αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής (vid)
Ο Νίκος Ταχιάος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις δημοτικές εκλογές 2019 και βρέθηκε προ... εκπλήξεων.

Μία έκπληξη περίμενε τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης όταν πήγε να ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά του, στο 17ο Γυμνάσιο- Λύκειο Θεσσαλονίκης. Ο Νίκος Ταχιάος ενημερώθηκε κατά την άφιξή του στο εκλογικό τμήμα ότι ήταν αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής.

Δεν ήταν μόνο αυτό όμως το απρόοπτο, αφού το πρωί δεν μπορούσαν να βρουν το όνομα του κ. Ταχιάου στους εκλογικούς καταλόγους στις δημοτικές εκλογές 2019, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ταχιάος: Δεν μπορούσα να μείνω

«Θα γυρίσω πολλά εκλογικά τμήματα σήμερα, οπότε δεν μπορούσα να μείνω», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του. «Σήμερα είναι η γιορτή του πολίτη, δεν πρέπει να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη. Πρέπει να έρθουν να ψηφίσουν. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια γειτονιά, η οποία έχει πολλά προβλήματα ασφάλειας. Καταγράφονται και πολλά άλλα προβλήματα. Η καθαριότητα είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης», δήλωσε ακόμη ο κ. Ταχιάος.

Και έκλεισε λέγοντας: “Να ψηφίσουν όλοι για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη, για μια Θεσσαλονίκη καθαρή. Να ψηφίσουν με βάση τη λογική και ο δήμαρχος να έχει μια μεγάλη δύναμη. Τους καλώ να στηρίξουν τον συνδυασμό με μια ισχυρή εντολή.”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments