Πολιτική

Εκλογές 2019: Τηλεφώνημα Καραμανλή σε Μητσοτάκη

Εκλογές 2019: Τηλεφώνημα Καραμανλή σε Μητσοτάκη
Πανηγυρικό κλίμα στη ΝΔ για τις εκλογές 2019. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον Κώστα Καραμανλή.

Στην Πειραιώς το κλίμα είναι πανηγυρικό από τα αποτελέσματα για τις εκλογές 2019 και στο πλαίσιο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε το συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον Κώστα Καραμανλή. Ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του πήρε τη σκυτάλη από τον πρόεδρο της ΝΔ και ζήτησε επίσης εκλογές.

Σαμαρά για εκλογές 2019: Η παράταξη νίκησε

Η παράταξη νίκησε. Το δίκαιο νίκησε. Η αλήθεια νίκησε. Η Ελλάδα νίκησε. Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα. Αύριο ξημερώνει μια μεγάλη μέρα που θα είναι για όλους τους Έλληνες. Συγχαρητήρια σε όλους. Έπρεπε για το καλό του τόπου να γίνουν έτσι τα πράγματα. Με ελπίδα αντιμετωπίζουμε το αύριο. “Θα είναι λάθος για τον τόπο, για την οικονομία, για την λογική” η απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο να μην πάει σε πρόωρες εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας.

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί!

Αυτή η αλλαγή για την οποία μίλησα, ήδη ξεκίνησε. Στέκομαι μπροστά σας με απόλυτη επίγνωση της πατριώτικής ευθύνης. Θα αλλάξω την πορεία της πατρίδας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Σέβομαι απόλυτα όσους έκαναν άλλες επιλογές. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες. Το αποτέλεσμα είναι ισχυρή αποδοκιμασία της σημερινής κυβέρνησης. Ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη νέα κυβέρνηση, με νωπή εντολή, που θα διασφαλίζει σταθερότητητα. Ο πρωθυππουργός να αναλάβει την ευθύνη. Οφείλει να παραιτηθεί άμεσα και να προκηρύξει εκλογές. Το αποτέλεσμα γεννά αισθήματα χαράς. Ζητώ από τα στελέχη να το αντιμετωπίσουν με σεμνότητα και αίσθημα ευθύνης. Δεν υπάρχει κάποιος που θα τελειώσει κάποιους.

Ξεκινώ έναν καινούργιο αγώνα, θα γυρίσω όλη την Ελλάδα για να πείσω όλους τους Έλληνες. Ανατέλλει ο ήλιος μιας Ελλάδας πιο φωτεινής. Υπέφερε πολύ, υπέμεινε πολλά αλλά βρήκε η ίδια το δρόμο της για μια καλύτερη ζωή. Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη, θα εργαστώ πολύ σκληρά για να την ανταποδώσω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments