Άποψη

Αλέφαντος: Με αυτή τη μεταγραφή ο Ολυμπιακός θα σαρώσει

Αλέφαντος: Με αυτή τη μεταγραφή ο Ολυμπιακός θα σαρώσει
Ο Νίκος Αλέφαντος τα βάζει όλα στο... μίξερ και μέσω του blog του στο pagenews.gr μπλέκει εκλογές, Μητσοτάκη, Μακεδονικό, Μαρινάκη, Μώραλη και... Μπεργκ.

Ο Νίκος Αλέφαντος επιστρέφει και σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr τα πάντα. Από τις εκλογές, τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα και το Μακεδονικό, έως τον Μαρινάκη, τον Μώραλη, τον Βαλμπουενά, τον Μπεργκ, τον Βαλβέρδε και τον… Αγκουέρο. Όλα σε ένα. Απολαύστε τον.

“Σας είχα πει ότι ο Μητσοτάκης θα σαρώσει στις εκλογές και ότι έχει ρεύμα. Οι άλλοι δεν περίμεναν τέτοια διαφορά, εγώ την περίμενα. Και σημειώστε το αυτό για τις εθνικές εκλογές. Η διαφορά θα γράψει 10%!

Θέλει ο κόσμος αλλαγή, φαίνεται, είχαν μεγάλα παράπονα και οι συνταξιούχοι, και οι έχοντες λίγα σπίτια που τους σκίζει ο ΕΝΦΙΑ, και οι ελεύθεροι επαγγελματίες με τους φόρους και τις εισφορές, μέχρι και οι νέοι του γύρισαν την πλάτη του Τσίπρα. Ελπίδα ζητάει ο κόσμος για κάτι καλύτερο. Και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ έπαιξε ρόλο σίγουρα.

Στον Πειραιά σάρωσε ο Μαρινάκης με τον Μώραλη και βούλιαξε εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δύναμη ο Μαρινάκης στον Πειραιά, έχει κάνει μεγάλο έργο με μεγάλη προσφορά στην εκκλησία και στους φτωχούς, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Ξέρω τι σας λέω, πολύς κόσμος έχει βρει βοήθεια από τον Μαρινάκη που δεν μπόρεσε να τη δώσει αυτή τη βοήθεια το κράτος. Ο Μαρινάκης είναι μεγάλη δύναμη και αν έχει την υγειά του, ο Θεός να τον έχει καλά, θα πάει πολύ ψηλότερα.

Ο Βαλμπουενά είναι πολύ γρήγορος, τον θυμάμαι, και χαίρομαι που οι πληροφορίες από Τουρκία λένε ότι δεν έχει χάσει την ταχύτητά του. Έρχεται από πίσω, αλλά είναι δύσκολος στο γκολ. Έχουμε και τον Ποντένσε που είναι γρήγορος αλλά δύσκολος στο γκολ.


Αλέφαντος: Εγώ ξέρω, Μαρινάκης στο μπάσκετ


Τον Μπεργκ τον θέλω! Αυτός είναι καλός παίκτης, δεν είναι μόνο γκολτζής. Είναι παικταράς. Έχει το γκολ και τα έχει όλα. Και μην μου λένε για ηλικίες διότι στο ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιοι παικταράδες θα κάνουν πάρτι.

Σε ό,τι αφορά την απώλεια του Κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα, τον είδα τον τελικό με την Βαλένθια, δεν υπάρχει Βαλβέρδε εκεί. Μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ βγήκα και είπα ότι αν ήμουν στην Μπαρτσελόνα θα τον έδιωχνα επί τόπου τον Βαλβέρδε. Ήδη από τότε οι καταλανικές εφημερίδες έγραφαν ότι είναι μικρός για το μεγάλο μέγεθος της Μπαρτσελόνα. Κοιμάται στον πάγκο είχα πει και το ξαναλέω. Ένα μπουλούκι παρουσιάζει στην Μπαρτσελόνα, μία ομάδα που περιμένει μόνο από τον Μέσι να την ξελασπώσει.

Λίβερπουλ- Τότεναμ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, παρ’ ότι είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα είμαι με τη Λίβερπουλ! Μου αρέσει πολύ φέτος η Λίβερπουλ. Έχει μεγάλη ταχύτητα, έχει πίεση, έχει Μανέ και Σαλάχ δαίμονες μπροστά, και αν στη θέση του Φιρμίνο είχε έναν Αγκουέρο, θα ήταν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο! Και τα χαφ της τρέχουν πολύ. Τη θέλω να το πάρει, παίζει το ποδόσφαιρο που μου αρέσει.


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments