Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σε διαπραγμάτευση με την ΛΑΣΚ για Μπρούνο

Ολυμπιακός: Σε διαπραγμάτευση με την ΛΑΣΚ για Μπρούνο
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΛΑΣΚ για την απόκτηση του Μπρούνο που αγωνίστηκε φέτος δανεικός στον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός ασχολείται τις τελευταίες μέρες με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ματιέ Βαλμπουενά. Αυτό δε σημαίνει ότι τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα έχουν μείνει πίσω. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ και υπάρχει ένας παίκτης από τη Super League στη λίστα του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπρούνο που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ανήκει στην ΛΑΣΚ και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Περιστερίου. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα της Αυστριακής ομάδας, αλλά η πρώτη επαφή δεν απέδωσε καρπούς. Οι Αυστριακοί φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό που φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό το ποσό δεν είναι απαγορευτικό, ωστόσο στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο με αυτά τα χρήματα.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Μπρούνο

Σύμφωνα με το Sportime ο παίκτης έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους “ερυθρόλευκους”,αλλά όσο οι ομάδες δεν έχουν βρει τη χρυσή τομή, δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

“Η διαπραγμάτευση, όμως, σύμφωνα με το «Sportime», δεν προχωρά ακριβώς όπως θα ήθελαν οι Πειραιώτες. Υπάρχει απόσταση στο οικονομικό κομμάτι και αυτή έχει «παγώσει» μέχρι τώρα τη μετακίνηση του Μπρούνο.

Τα χρήματα, βέβαια, είναι λίγα μεταξύ αυτών που δίνει ο Ολυμπιακός κι εκείνα που ζητά η ΛΑΣΚ, αλλά η ελληνική ομάδα δεν επιθυμεί να δαπανήσει ένα ποσό, που μπορεί να φτάνει και στο 1 εκατομμύριο ευρώ, δεδομένων και των άλλων σημαντικών στόχων, που έχουν για την ενίσχυσή τους., αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments