Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στη λίστα της Σταντάρ Λιέγης ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Στη λίστα της Σταντάρ Λιέγης ο Κουρμπέλης
Ο Παναθηναϊκός καταστρώνει τα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν, με τον αρχηγό του Δημήτρη Κουρμπέλη να βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων. Τελευταία που προστέθηκε στο «κόλπο» είναι η Σταντάρ Λιέγης.

Τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν ξεκίνησαν να καταστρώνουν στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ένα από τα θέματα που έχουν σε πρώτο πλάνο είναι η παραμονή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον αρχηγό τους, ο οποίος προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν. Γι’ αυτό και επιθυμούν να ανανεώσουν πρόωρα το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020. Ωστόσο, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς το όνομα του Έλληνα άσου βρίσκεται στα ρεπορτάζ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Τελευταία που προστέθηκε στη λίστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», είναι η Σταντάρ Λιέγης. Η βελγική ομάδα είχε ενδιαφερθεί για τον Έλληνα μέσο και την περσινή σεζόν, αλλά το ενδιαφέρον της τότε δεν μετουσιώθηκε σε κάποια πρόταση. Μένει να δούμε αν η Σταντάρ θα κινηθεί επίσημα τώρα. Πάντως, ο Κουρμπέλης φαίνεται πως δεν είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με μνημονιακό πλάνο

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στην πλάτη του κανένα μεταγραφικό περιορισμό τη φετινή σεζόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει και το οικονομικό του πλάνο. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ήδη ενημερώσει τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα ότι δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφικές υπερβολές. Αντίθετα το πλάνο περιλαμβάνει πωλήσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να γίνουν προσθήκες που επιθυμεί ο τεχνικός της ομάδας.

Σύμφωνα με την «sportday» στον «τριφύλλι» προσπαθούν από τις αποχωρήσεις 5 παικτών, που είχαν αξιοσημείωτα συμβόλαια, να γλιτώσουν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κουλιμπαλί είχε λαμβάνειν γύρω στα 180 χιλιάδες ευρώ και ο Έργκους Κάτσε άλλα 200, καλύπτοντας το μισό συμβόλαιο του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ενώ η διοίκηση θέλει εκτός των χρημάτων αυτών, να κάνει οικονομία γύρω στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ από τις αποχωρήσεις των Μουνιέ, Άλτμαν και Οικονόμου, που είναι γνωστό πως δεν υπολογίζονται.

Ωστόσο, οι περιπτώσεις των τριών τελευταίων μόνο εύκολες δεν θεωρούνται. Ακόμα και αν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεχτούν να λύσουν το συμβόλαιο τους θα πρέπει να γίνουν διακανονισμοί και θα συμπεριληφθούν στο χρέος του Παναθηναϊκού, αλλά σε περίπτωση αίσιου τέλους είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι Δώνης και Νταμπίζας, ότι θα έχουν στα χέρια τους άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ διαθέσιμα για ποιοτικές μεταγραφές. Παράλληλα, με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν χάρη στις πιθανές αποχωρήσεις Βέργου, Τζανδάρη, Παντελάκη και Σιφναίου θεωρούν, ότι θα μπορούσαν να φέρουν και άλλον έναν έμπειρο παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments