Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με μνημονιακό πλάνο

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με μνημονιακό πλάνο
Ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα αλλάξει την οικονομική πολιτική του παρά το γεγονός ότι δεν έχει περιορισμό στις μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στην πλάτη του κανένα μεταγραφικό περιορισμό τη φετινή σεζόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει και το οικονομικό του πλάνο. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ήδη ενημερώσει τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα ότι δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφικές υπερβολές. Αντίθετα το πλάνο περιλαμβάνει πωλήσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να γίνουν προσθήκες που επιθυμεί ο τεχνικός της ομάδας.

Σύμφωνα με την “sportday” στον «τριφύλλι» προσπαθούν από τις αποχωρήσεις 5 παικτών, που είχαν αξιοσημείωτα συμβόλαια, να γλιτώσουν 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κουλιμπαλί είχε λαμβάνειν γύρω στα 180 χιλιάδες ευρώ και ο Έγκους Κάτσε άλλα 200, καλύπτοντας το μισό συμβόλαιο του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ενώ η διοίκηση θέλει εκτός των χρημάτων αυτών, να κάνει οικονομία γύρω στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ από τις αποχωρήσεις των Μουνιέ, Άλτμαν και Οικονόμου, που είναι γνωστό πως δεν υπολογίζονται.

Αν δεν διώξει, δεν αγοράζει ο Παναθηναϊκός

Οι περιπτώσεις των τριών τελευταίων μόνο εύκολες δεν είναι. Ακόμα και αν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεχτούν να λύσουν το συμβόλαιο τους θα πρέπει να γίνουν διακανονισμοί και θα συμπεριληφθούν στο χρέος του Παναθηναϊκού, αλλά σε περίπτωση αίσιου τέλους είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι Δώνης και Νταμπίζας, ότι θα έχουν στα χέρια τους άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ διαθέσιμα για ποιοτικές μεταγραφές.

Παράλληλα, με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν χάρη στις πιθανές αποχωρήσεις Βέργου, Τζανδάρη, Παντελάκη και Σιφναίου θεωρούν, ότι θα μπορούσαν να φέρουν και άλλον έναν έμπειρο παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments