Πολιτική

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: «Η επανάσταση του 13», ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: «Η επανάσταση του 13», ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης
Ο Ηλίας Ψινάκης σχολιάσε τα αποτελέσματα στις εκλογές 2019, δηλώνοντας περήφανος για το ποσοστό που έλαβε το κόμμα του παρά τον «πόλεμο λάσπης και αποκλεισμού από τα ΜΜΕ», όπως τόνισε.

Με ανακοίνωση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα στις εκλογές 2019. Ο πρόεδρος του κόμματος Πολίτες, δήλωσε υπερήφανος για το ποσοστό που έλαβε στις ευρωεκλογές, παρά τον «πόλεμο λάσπης και αποκλεισμού από τα ΜΜΕ», όπως τόνισε. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι αυτό που πέτυχαν εκείνος και το κόμμα του θα έχει συνέχεια, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους τον ψήφισαν και τον στήριξαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηλία Ψινάκη:

«Η επανάσταση του 13!

Φίλοι μου,

Για κάποιους το 13 δεν είναι ένας καλός αριθμός. Για όλους εμάς όμως στους ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι ένας σπουδαίος αριθμός. Γιατί σε 13 μόλις μέρες εκλογικής προσπάθειας για τις Ευρωεκλογές ήρθαμε 13οι σε όλη την Ελλάδα. Τα καταφέραμε! Ή καλύτερα εσείς τα καταφέρατε! Μετά από ένα πολύμηνο πόλεμο λάσπης και αποκλεισμού από τα ΜΜΕ, μία συστηματική προσπάθεια εξόντωσής μου, εσείς πήρατε την κατάσταση στα χέρια σας. Δεν ακούσατε κανέναν και σταθήκατε δίπλα μου, αληθινοί ήρωες. Μέσα σε ένα άρρωστο πολιτικό κατεστημένο, απέναντι στο σαμποτάζ ψηφοδελτίων μας σε πολλά εκλογικά κέντρα, αυτό είναι μια επανάσταση. Το 1% που πήραν οι ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι μια μεγάλη νίκη που σας ανήκει. Και τώρα; Τι κάνουμε από εδώ και πέρα; Η απάντηση είναι απλή. Έρχεται μέσα από τα χιλιάδες δικά σας μηνύματα. Αυτό που πετύχαμε έχει συνέχεια. Με εσάς δίπλα μου, με νέους ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά, που δε μασάνε τα λόγια τους, που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά να ταρακουνήσουμε. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ είστε εσείς και κάποιοι, θέλουν δε θέλουν, ακούνε πλέον τη φωνή μας!

Σας ευχαριστώ

Ηλίας Ψινάκης»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης