Διεθνή

Κολομβία: Άνδρας κατάπιε 246 σακουλάκια κοκαΐνης και πέθανε εν πτήσει (pics)

Κολομβία: Άνδρας κατάπιε 246 σακουλάκια κοκαΐνης και πέθανε εν πτήσει (pics)
Έφυγε από την Κολομβία για να μεταφέρει κοκαΐνη στο Τόκιο. Όμως η ποσότητα ήταν τέτοια που έφερε τον θάνατό του.

Ένας Ιάπωνας με 246 πακέτα κοκαΐνης στο στομάχι πέθανε στη μέση της πτήσης από την Μπογκοτά στο Τόκιο, όπως δήλωσαν οι αρχές του βόρειου Μεξικού, όπου το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση. Ο 42χρονος άνδρας, που αναγνωρίστηκε μόνο ως Udo N, έπαθε κρίση, αφού η εμπορική πτήση από την πρωτεύουσα της Κολομβίας, πραγματοποίησε ενδιάμεσο σταθμό στην πόλη του Μεξικού, δήλωσε ο εισαγγελέας για το κράτος Sonora.

«Οι αεροσυνοδοί είδαν ένα άτομο που έπασχε από σπασμούς και το αεροπλάνο ζήτησε την άδεια να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Hermosillo της Sonora», ανέφερε. «Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 2:25 π.μ. την Παρασκευή, ιατρικό προσωπικό επιβιβάστηκε και δήλωσε τον Udo N νεκρό».

Μια νεκροψία διαπίστωσε ότι ο άντρας είχε καταπιεί 246 πακέτα κοκαΐνης, το καθένα από αυτό με μήκος από ένα έως 2,5 εκατοστά. Η αιτία θανάτου ήταν οίδημα του εγκεφάλου που προκλήθηκε από υπερβολική δόση φαρμάκων, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Το αεροσκάφος της Aeromexico, που μετέφερε 198 άλλους επιβάτες, συνέχισε την πτήση του στην Ιαπωνία μετά την αφαίρεση του σώματος και τη διεξαγωγή διεθνών πρωτοκόλλων, ανέφερε η επίσημη δήλωση. Η μεταφορά ναρκωτικών μέσα στα ανθρώπινα σώματα είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη τακτική λαθρεμπορίου των καρτέλ ναρκωτικών, όπως ανέφεραν οι αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments