Πολιτική

Κυριάκος Βελόπουλος: “Είναι τσουτσέκια, να τους στείλω φάρμακο για τις αιμορροΐδες”

Κυριάκος Βελόπουλος: “Είναι τσουτσέκια, να τους στείλω φάρμακο για τις αιμορροΐδες”
Ο επικεφαλής της "Ελληνικής Λύσης", Κυριάκος Βελόπουλος, εμφανίστηκε στην ΕΡΤ1 και μίλησε με απίστευτη φρασεολογία.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλάει αυτή την ώρα στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή “Για την Ελλάδα” με τον Σπύρο Χαριτάτο. Ο επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης“, το κόμμα του οποίου μπαίνει στην Ευρωβουλή, εμφανίζεται πολύ επιθετικός στις ερωτήσεις που δέχεται και έκανε… φουλ επίθεση στον Βασίλη Λεβέντη, που τον κατηγόρησε, αλλά και στα ΜΜΕ.

Ο Βελόπουλος, απαντώντας σε όσα του καταλόγισε ο Λεβέντης, ο οποίος είπε πως δεν γίνεται να πηγαίνει στην Ευρωβουλή κάποιος που πουλούσε κρέμες, απάντησε πως δε θέλει να απαντήσει σε “ημιμαθή τσουτσέκια”. “Εγώ έχω 500 εργαζομένους που τρώνε ψωμί από μένα. Και καλώ και άλλους να έρθουν να δουλέψουν. Είμαι επιχειρηματίας, δεν είμαι πολιτικός. Αλλά αν δεν ξέρουν να μη μιλούν”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον “πόλεμο” που θεωρεί πως δέχεται από τα ΜΜΕ της χώρας. “Έχω φάρμακο για τον πόνο. Θα τους στείλω φάρμακο για τις αιμορροΐδες για να μην πονάνε”, είπε ο επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης”, ο οποίος αποκαλούσε τον Χαριτάτο με εκφράσεις όπως “ρε”, “αδερφέ μου”, “φίλε”.

Επιπλέον, μίλησε και για τις περιβόητες χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού. “Εγώ σπούδασα ιστορία. Ξέρω όταν μιλάω. Αυτοί οι ημιμαθείς δεν ξέρουν τι λένε. Όταν λέμε χειρόγραφα, δεν είναι μόνο αυτά που έπιασε κάποιος και τα έγραψε. Δεν εννοώ, δηλαδή, πως τις έγραψε ο Ιησούς. Χειρόγραφα είναι και όταν τα έχουν γράψει με κώδικα”, είπε, με τον Χαριτάτο να γελάει.

Βελόπουλος: Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι άεργοι

Μετά την εκλογή του ο κ. Βελόπουλος με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο και την επιχειρηματική του δραστηριότητα, απάντησε με ανάρτησή του στο twitter. Ειδικότερα, ο κ. Βελόπουλος χαρακτηρίζει «άεργους» και «τεμπέληδες» όσους του ασκούν κριτική -ειδικά τους πολιτικούς αρχηγούς- για τις περιβόητες… επιστολές του Ιησού και τις θαυματουργές αλοιφές από το Άγιο Όρος, «προϊόντα» που πουλούσε ο ίδιος μέσα από την τηλεόραση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments