Άποψη

Δεν αντέχω άλλο, ΜΑΜΑ

Δεν αντέχω άλλο, ΜΑΜΑ
Η Άννα Μορφούλη στο blog της στο pagenews.gr γράφει για το νέο "hit", "Mama". Πολλοί το καταδίκασαν, άλλοι γέλασαν και άλλοι το αγάπησαν. Εγώ θα πω απλώς ότι δεν χρειάζεται να μου αρέσει, επειδή αρέσει στους πολλούς.

Κάπου ανάμεσα σε ψηφοδέλτια, εκλογές και πανελλήνιες σε όλες τις συζητήσεις (διαδικτυακές και μη) «ακούγεται» αυτό το τραγούδι. Πραγματικά το “Mama” παίζει παντού. Από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα έχει εκατομμύρια views και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Θα είμαι ειλικρινής. Όταν άκουσα να… ραπάρουν ο Ypo, ο Sin boy και δύο άλλοι (συγχωρέστε με δεν γνωρίζω ποιοι) δεν κατάλαβα πολλά, μόνο το Mama. Διαβάζοντας τους στίχους, τότε κατάλαβα ότι αυτό το τραγούδι μάλλον κατά λάθος έκανε τέτοια επιτυχία στο Youtube.

Από όποια πλευρά και να το πιάσεις, στίχοι, μουσική, αισθητική, η μόνη εξήγηση είναι αυτή. Κατά λάθος!

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι γενικά στη hip hop μουσική, παρόλο που αυτή δεν αποτέλεσε ποτέ ηχητικό μου άκουσμα. Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο τραγούδι που μόνο προϊόν τέχνης δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Μία ανάγνωση στους στίχους, αρκεί για να καταλάβετε τι θέλω να πω.

Απλά, δεν αντέχω άλλο ΜΑΜΑ!

Υ.Γ. : Δεν κρίνω τα γούστα όσων το άκουσαν ή το άκουνε, όσων τους άρεσε ή γέλασαν με αυτό το κομμάτι, απλώς λέω ότι δεν χρειάζεται να μου αρέσει, επειδή αρέσει στους πολλούς.


Διαβάστε όλα τα άρθρα της Άννας Μορφούλη, εδώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments