Lifestyle

Κλέλια Ρένεση: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κορούλα της

Κλέλια Ρένεση: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κορούλα της
Η Κλέλια Ρένεση πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς εδώ και λίγες μέρες κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της. Η ηθοποιός αποκάλυψε μέσω Instagram το όνομά της.

Η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε μέσω Instagram τον ερχομό της κόρης της, με μια ανάρτηση που συγκινεί. Στο μήνυμά της, η ηθοποιός ευχαριστούσε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα της όλο αυτόν τον καιρό. Η Κλέλια Ρένεση έφερε στον κόσμο πριν δέκα ημέρες το πρώτο της παιδί.

Κλέλια Ρένεση: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κορούλα της

Η ίδια με μια ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε τα συναισθήματα της για την κόρη της. Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση αποκάλυψε και το όνομά της, το οποίο είναι «Κοραλία». «Η Κοραλια κατέφθασε απο τα κρυσταλλινα νερα της Ζακυνθου , της Γαυδου κ τις βουνοκορφες της Κρητης κ εχει στο ματι γατισιο ναζι που δεν σηκωνει αμφιβολια… υπαρχουν νεραιδες», έγραψε.

Κλέλια Ρένεση: Η ανάρτηση στο Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το Σαββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκαλια μου την κορη μου κ δασκαλα μου Κοραλία κ απο τοτε η καρδια μου βγηκε εξω απ το σωμα μου κ με κοιταει λαιμαργα. Θελω να σας ευχαριστησω ολους για τις ευχες κ τα χαμογελα. Ολους τους φιλους που σταθηκαν πλαι μου , τους συγγενεις , την γιατρο μου κ τους συνεργατες μου που με βοηθησαν σ αυτο το ταξιδι. Ειμαστε κ οι δυο πολυ τυχερες που σας εχουμε φυλακες του ονειρου. Η Κοραλια κατέφθασε απο τα κρυσταλλινα νερα της Ζακυνθου , της Γαυδου κ τις βουνοκορφες της Κρητης κ εχει στο ματι γατισιο ναζι που δεν σηκωνει αμφιβολια… υπαρχουν νεραιδες.🙃😉 τα φιλια μας σε ολους σας. Να στε παντα καλα με ανοιχτα πανια. 🌊💥🌊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi) στις

Λίγα λόγια για την Κλέλια Ρένεση

H Κλέλια Ρένεση είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. Γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1982 στη Ζάκυνθο. Κατοικεί στην Αθήνα, στο Παγκράτι. Η Ρένεση πήγε στην Ιταλία για να σπουδάσει ιατρική, αλλά παράτησε τις σπουδές της κι επέστρεψε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με τη σόουμπιζ. Έγινε γνωστή μέσα από ορισμένες σειρές του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel και από την ενασχόλησή της με τα social media, κυρίως λόγω της «εκρηκτικής» εμφάνισής της και της «πληθωρικής», «χυμώδους» παρουσίας της.

Το 2017 συμμετείχε στο μουσικό πρότζεκτ Ti.po.ta με τον Μάνου Τσάο, με τον οποίο συνδέεται από το 2015, με διάφορα τραγούδια και βίντεο κλιπ. Στο πλαίσιο των Ti.po.ta συμμετείχε και στο τραγούδι με τίτλο «Anatoli/Ανατολή», μαζί με το γνωστό τραγουδοποιό Σωκράτη Μάλαμα. Αίσθηση είχε δημιουργηθεί και όταν εμφανίστηκε να κολυμπά ολόγυμνη στο κλιπ του τραγουδιού των Ti.po.ta «Moonlight Avenue».

Στα τέλη Ιουλίου 2018, όταν η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη, που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του σταθμού Alpha με τίτλο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της, την αντικατατέστησε από τη νέα σεζόν. Στις 18 Μαΐου 2019 η Κλέλια Ρένεση έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί (κορίτσι) από τη σχέση της με τον Μάνου Τσάο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments