Video

Ράδιο Αρβύλα: Επικό βίντεο για τον Κυριάκο Βελόπουλο

Ράδιο Αρβύλα: Επικό βίντεο για τον Κυριάκο Βελόπουλο
Οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την είσοδο του Κυριάκου Βελόπουλου στην Ευρωβουλή.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος και το κόμμα του “Ελληνική Λυση” κατάφερε να συγκεντρώσει 4.18% στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, καταλαμβάνοντας μία θέση στην Ευρωβουλή. Οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσαν να μην αφιερώσουν ένα βίντεο στον Κυριάκο Βελόπουλο και στις τηλεπωλήσεις του.

Στην τελευταία εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στον ΣΚΑΪ θύμισαν σε βίντεο την επική στιγμή που ο Βελόπουλος προσπαθούσε να πουλήσει μέσω τηλεοπτικής εκπομπής χειρόγραφες επιστολές του Ιησού που, όπως ο ίδιος υποστήριζε, έγραψε ο ίδιος ο Χριστός. Μάλιστα, προβλήθηκε και το στιγμιότυπο όπου ο νέος ευρωβουλευτής αρνείται κατηγορηματικά ότι πουλούσε επιστολές του Ιησού, παρότι στο βίντεο το λέει καθαρά.

Βέβαια, οι Ράδιο Αρβύλα το πήγαν ένα… βήμα παραπέρα, με τον γνωστό δικό τους τρόπο, χαρίζοντας γέλιο με τις εναλλακτικές επιλογές που θα μπορούσε να προωθήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Οι Ράδιο Αρβύλα είχα ασχοληθεί και παλαιότερα με τον Κυριάκο Βελόπουλο όταν εκείνος έβγαινε σε εκπομπές και μιλούσε για τις αντιγυραντικές κρέμες που βάζουν οι γυναίκες στο πρόσωπο τους. Σε άλλες εκπομπές του πλάσαρε προϊόντα που όπως έλεγε θεράπευαν την κατάθλιψη ακόμα και το αλτσχάιμερ, με τον τρόπο με τον οποίο πουλούσε τα προϊόντα του να είναι ιδιαίτερα κραυγαλέος και ξεχωριστός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments