Αθλητισμός

Ίσμαελ Σίλβα: Έρχεται στον ΠΑΟΚ για αντί – Ολιβέιρα

Ίσμαελ Σίλβα: Έρχεται στον ΠΑΟΚ για αντί – Ολιβέιρα
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ίσμαελ Σίλβα για να τον αποκτήσει αντί του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ως αντικαταστάτης του Σέρτζιο Ολιβέιρα αναμένεται να αποκτηθεί ο Ίσμαελ Σίλβα στον ΠΑΟΚ. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Βραζιλιάνος χαφ φέρεται να έχει αξιολογηθεί σε ανύποπτο χρόνο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» στη διοίκηση για την απόκτησή του.

Ο 25χρονος μέσος είναι καθαρό «8άρι», δεν είναι αμυντικός μέσος, και έχει δυσκολία στο να κόβει. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, η οποία του επιτρέπει να βοηθάει στο δημιουργικό κομμάτι. Οι διαπραγματεύσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Αχμάτ Γκρόζνι είναι σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Πορτογαλία προκύπτει πως η Πόρτο υπολογίζει τον Ολιβέιρα για τον οποίο απαιτούνται 12 εκατ. ευρώ για την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη κρούση που είχε κάνει πρόσφερε πέντε εκατομμύρια ευρώ για συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή, που απορρίφθηκε από την Πόρτο, ωστόσο τον τελικό λόγο θα τον έχει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Όσο περνάνε οι μέρες, πάντως, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ολοένα και απομακρύνεται για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Και γι’ αυτό τον λόγο ο ΠΑΟΚ κοιτάζει πλέον και άλλες περιπτώσεις για τον άξονα της μεσαίας του γραμμής με τον Ίσμαελ Σίλβα να είναι στην κορυφή της λίστας του Λουτσέσκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments