Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε

Κώστας Σλούκας: Υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Κώστας Σλούκας ενδιαφέρει αρκετές ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Ο Κώστας Σλούκας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και την πολύ καλή χρονιά που έκανε φέτος πολλές ομάδες είναι εκείνες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ. Η Μπαρτσελόνα μάλιστα φέρεται να έχει προσφέρει στον Σλούκα κλειστό διετές συμβόλαιο με οψιόν για ανανέωση ακόμη ενός έτους.

Όμως η Φενέρμπαχτσε θέλει να κρατήσει τον Έλληνα διεθνή γκαρντ στην Τουρκία. Οι «μπλαουγκράνα» κάνουν τα πάντα για την απόκτηση του, ο οποίος αποτελεί βασικό στόχο, για τη θέση του Τομά Ερτέλ, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα της Καταλονίας λήγει τον Ιούνιο. Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «trendbasket», ο 29χρονος παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με σκοπό να επεκτείνει το συμβόλαιο του για άλλα δύο χρόνια.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σλούκας αναμένεται να αμείβεται με ένα ποσό κοντά στο 1,8 εκατομμύρια το χρόνο, μια προσφορά που αν μη τι άλλο είναι πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ υψηλή.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.  Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι του Έλληνα γκαρντ αναμένεται «καυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments