Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Μάρκοβιτς

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Μάρκοβιτς
Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και... αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ.

Ντόρο δημιούργησε η άφιξη του Λάζαρ Μάρκοβιτς στη Θεσσαλονίκη. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Σέρβος εξτρέμ είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις της Φούλαμ δεν επέτρεψαν στην πραγματοποίηση της μεταγραφής του και, αφού έμεινε ελεύθερος, αυτοπροτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, ο 25χρονος άσος φέρεται να ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για πιο ενδελεχή συζήτηση, με το κασέ του να μην είναι αντίστοιχο του πρόσφατου παρελθόντος. Ο Μάρκοβιτς ψάχνει για ένα… restart στην καριέρα του, ενώ γνωρίζει πως για εκείνον υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας και του Βελγίου. Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται καθοριστικά για την έκβαση της υπόθεσης και η άποψη του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Θυμίζουμε πως ο Μάρκοβιτς είχε απασχολήσει τα περασμένα καλοκαίρια και τον Ολυμπιακό. Μάλιστα υπήρξε πέρσι το καλοκαίρι η φημολογία πως ο παίκτης βρισκόταν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δεν ήρθε στην Ελλάδα. Το αν θα προκύψει κάτι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο.

Ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ. Αυτό που τους καίει περισσότερο είναι να βρουν έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή προκειμένου να πάρει τη θέση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δείχνει πως δε θα συνεχίσει στην ομάδα. Παράλληλα, μετά την παραμονή Βαρέλα, “τρέχουν” κι άλλα θέματα για ανανεώσεις, όπως αυτό του Σάκχοφ και του Κάνιας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments