Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές Εκλογές – Δήμος Αθηναίων: Ο Μπακογιάννης υπέρ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού

Δημοτικές Εκλογές – Δήμος Αθηναίων: Ο Μπακογιάννης υπέρ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού
Ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίνω, Κώστας Μπακογιάννης, λίγες μέρες πριν τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές, πήρε θέση για τον Βοτανικό.

Ο υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία για τον Δήμο Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης που αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί στις δημοτικές εκλογές έναντι του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, με δήλωσή του στη «Live Sport» μίλησε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ένα θέμα που… καίει όλους τους φίλους της ομάδας.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως επί της αρχής είναι σύμφωνος με το πλάνο για τον Βοτανικό, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει και για την προβλεπόμενη Διπλή Ανάπλαση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

«Δεν έχω δει τις λεπτομέρειες του σχεδίου. Επί της αρχής, όμως, είμαστε σύμφωνοι. Όπως είμαστε σύμφωνοι και με τη Διπλή Ανάπλαση. Κατά μείζονα λόγο επειδή θα απελευθερωθεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και θα δημιουργήσουμε εκεί ένα μεγάλο πάρκο πρασίνου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την επίλυση του ζητήματος, που ταλαιπωρεί πάνω από μια δεκαετία το «τριφύλλι», με τον κόσμο του να ελπίζει πως οδεύει σε οριστική λύση.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην ίδια εφημερίδα για το θέμα του Βοτανικού, τόνισε ότι εφόσον προχωρήσει το πλάνο, θα επιχειρήσει να εφαρμόσει στο «τριφύλλι» ένα μοντέλο, σαν αυτό της Μπαρτσελόνα, δίνοντας τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη, ώστε ο πρόεδρος της ομάδας να εκλέγεται από τον κόσμο.

«Εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ στο Βοτανικό, χαρίζω τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργήσει στο μοντέλο της Μπαρτσελόνα. Και ο πρόεδρος να εκλέγεται από τον κόσμο», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που προχωρά σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα, αν φυσικά όλα πάνε καλά με το γηπεδικό των «πρασίνων», για το οποίο εκτός του ότι έχει συμφωνήσει με την τωρινή κυβέρνηση, έχει εκφραστεί θετικά και ο υποψήφιος με την ΝΔ Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments