Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η 21χρονη είχε αργό και βασανιστικό θάνατο

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η 21χρονη είχε αργό και βασανιστικό θάνατο
Νέα, ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία Τοπαλούδη. Η νεαρή φοιτήτρια, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, είχε αργό και βασανιστικό θάνατο.

Στοιχεία που προκαλούν σοκ έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία Τοπαλούδη. Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και επικαλείται πληροφορίες από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, είχε αργό, επώδυνο και βασανιστικό θάνατο που έγινε με ιδιαίτερη σκληρότητα και σαδισμό.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η Ελένη έδινε μάχη για τη ζωή της μέχρι την τελευταία στιγμή

Η Ελένη έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο οι δύο φονιάδες της, ο νεαρός Ροδίτης και ο Αλβανός φίλος του είχαν πάθει εμμονή με το να τη σκοτώσουν. Έτσι αποφάσισαν από κοινού την εξόντωσή της. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του STAR, ο θυμός τους έγινε ανεξέλεγκτος όταν η νεαρή φοιτήτρια απείλησε ότι θα τους καταγγείλει. Επιχείρησαν να τη στραγγαλίσουν, τη γρονθοκόπησαν, την απειλούσαν με μαχαίρι, τη χτύπησαν με το σίδερο και στη συνέχεια την έριξαν στον γκρεμό. Υπενθυμίζεται πως όταν την έριξαν, η κοπέλα ζούσε ακόμα έστω και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Οι δικαστές αποφάσισαν την παράταση της κράτησης των δύο νεαρών, των οποίων η συμπεριφορά παρουσιάζει ασυνήθη στοιχεία και μη αναμενόμενα ακόμα και για τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Οι κατηγορούμενοι, όπως αναφέρεται, ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αφού ο ένας είχε αποδεχτεί πλήρως την συμπεριφορά του άλλου.

Για όλους αυτούς τους λόγους παρατάθηκε η κράτησή τους στις φυλακές Γρεβενών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments