Video

Βασιλική Ανδρίτσου: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης της (vid)

Βασιλική Ανδρίτσου: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης της (vid)
Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για τον ερχομό της κόρης της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» βρέθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου. Η γνωστή ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της και μίλησε για την μητρότητα. Τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περίμενε στην αρχή, αλλά ότι είναι ακόμη καλύτερο. Παράλληλα, δήλωσε πολύ τυχερή για τη γέννηση του παιδιού της και ευχαρίστησε το γιατρό και τη μαία της.

«Το ζω πολύ ωραία. Εγώ πάντα από πριν μείνω έγκυος το φανταζόμουν πως θα είναι ωραία. Ήθελα να κάνω παιδάκι. Αυτό που ζώ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν, είναι χίλιες φορές καλύτερο. Όσες είστε μάνες το καταλαβαίνετε αυτό που λέω. Είμαι πια καλή δεν ξέρω πότε θα ξυπνήσει το τέρας που ήμουν. Ζω μεγάλες στιγμές. Δεν ξέρω τι έκανα τόσα χρόνια χωρίς το παιδί μου. Νιώθω πολύ μεγάλη τύχη. Είμαστε φίλοι χρόνια για αυτό βγήκα τώρα στο Νίκο. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην μαία μου και στο γιατρό μου. Παίρνω τον γιατρό όποτε χρειαστεί. Είμαι γενικά ψύχραιμη», δήλωσε η Βασιλική Ανδρίτσου στην εκπομπή «Για την παρέα».

Βασιλική Ανδρίτσου

Η Βασιλική Ανδρίτσου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 16 Οκτωβρίου 1972 και σπούδασε στη δραματική σχολή Βεάκη. Πέρασε τα χρόνια του δημοτικού στο Γουδί ενώ τα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου στην Γλυφάδα. Φοίτησε έναν χρόνο στην Θεολογική Σχολή αλλά την εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Ο πατέρας της είχε σπουδάσει υποκριτική αλλά δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα καθώς όντας ο μεγαλύτερος από πέντε αδέρφια, έπρεπε να δουλέψει για να βοηθήσει την οικογένεια.

Πρωτοεμφανίστηκε στο Θέατρο Διονύσια παίζοντας στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» που ανέβασε ο θίασος Σμαρούλα Γιούλη, το 1996. Έγινε ευρέως γνωστή από τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε αλλά έχει σκηνοθετήσει και κάποιες θεατρικές παραστάσεις. Έχει συμμετάσχει επίσης στα θεατρικά έργα: «Άμλετ ο Β’», «Μπίλι ο ψεύτης», «H ωραία θυμωμένη», «Grease», «Δεν είμαι εγώ», «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», «Το μαγαζάκι του τρόμου»,«Το Δώρο».

Στην τηλεόραση έχει παίξει στις σειρές «Ο τέλειος άντρας», «Δροσουλίτες», «Κάμερα καφέ». Ωστόσο έχει γίνει ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από του κωμικούς της ρόλου στις σειρές «Σαββατογεννημένες», «Το κόκκινο δωμάτιο» και «Η πολυκατοικία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments