Ελλάδα

Δολοφονία Γραικού: Ο δολοφόνος του τον έθαψε μαζί με το αυτοκίνητό του (pics)

Δολοφονία Γραικού: Ο δολοφόνος του τον έθαψε μαζί με το αυτοκίνητό του (pics)
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, ο οποίος αγνοείτο από το 2016.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, ο οποίος αγνοείτο από το 2016. Οι Αρχές βρέθηκαν στη μονάδα του 46χρονου προκειμένου να ερευνήσουν για τυχόν στοιχεία που θα οδηγούσαν στον 56χρονο. Ο άνδρας ομολόγησε τότε πως ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Γραικό και – κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες – τον σκότωσε. Στη συνέχεια, ο 46χρονος έμπορος έθαψε τη σορό του, αλλά και το αυτοκίνητο του Γραικού στις εγκαταστάσεις της κτηνοτροφικής του μονάδας.

Οι αστυνομικοί με μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων εντόπισαν το παλιό αγροτικό και το ξέθαψαν από το σημείο όπου το είχε θάψει ο 46χρονος άνδρας που ομολόγησε τον φόνο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας

Τι δήλωνε ο φερόμενος ως δολοφόνος για τον Γραικό στη Νικολούλη

Ψύχραιμος, πειστικός και μιλώντας μόνο με καλά λόγια για το θύμα του, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού. Μιλώντας στη δημοσιογράφο, έλεγε πως παρότι στις κάμερες ασφαλείας φαινόταν να κινούνται μαζί, το όχημά του και εκείνο του Δημήτρη Γραικού, εκείνος δεν είχε συνειδητοποιήσει πως ο κτηνοτρόφος βρισκόταν πίσω του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments