Video

Δολοφονία Γραικού: Καρέ – καρέ η στιγμή που η ΕΛΑΣ βρίσκει το ΙΧ του (vid)

Δολοφονία Γραικού: Καρέ – καρέ η στιγμή που η ΕΛΑΣ βρίσκει το ΙΧ του (vid)
Υλικό σχετικό με την υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού έδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Η δολοφονία του Δημήτρη Γραικού συγκλονίζει το πανελλήνιο. Η τελευταία πράξη της δραματικής υπόθεσης παίχτηκε Νοέμβριο του 2016. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής (31/5/19) εκεί συναντήθηκαν ο Δημήτρης Γραικός και ο έμπορος κρεάτων που ομολόγησε ότι τον σκότωσε, ο οποίος σήμερα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Η Ελληνική Αστυνομία έδειξε οπτικό υλικό από τις έρευνες για την εύρεση του αυτοκινήτου του Δημήτρη Γραικού. Η αστυνομία μετά την ομολογία του 46χρονου δράστη, οδηγήθηκε στο σημείο όπου βρισκόταν θαμμένο το αυτοκίνητο και το θύμα. Μετά από έρευνες και την βοήθεια που είχε από το ΑΠΘ, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην έρευνα, στη περιοχή όπου βρισκόταν θαμμένος ο Γραικός, στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης.

Δολοφονία Γραικού: Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε θέση ανατροπής

Υπό τον συντονισμό του Διευθυντή του εργαστηρίου εφαρμοσμένης γεωφυσικής του Τμήματος Γεωλογίας, πραγματοποιήθηκε γεωφυσική διασκόπηση σε μεγάλη αγροτική έκταση πέραν των ορίων ιδιοκτησίας του δράστη. Αποτέλεσμα ήταν ο εντοπισμός του οχήματος του θύματος σε βάθος και μάλιστα σε θέση ανατροπής.

  • Δείτε το βίντεο με τις έρευνες της ΕΛΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments