Video

Πάνος Ζάρλας: Η τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξη του άτυχου άνδρα (vid)

Πάνος Ζάρλας: Η τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξη του άτυχου άνδρα (vid)
Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής κι ενώ είχε ήδη κάποια μελλοντικά πλάνα. Τουλάχιστον αυτό ανέφερε στην τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξη του.

Ήταν σαφέστατα μια είδηση που σκόρπισε σοκ σε μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Ο Πάνος Ζάρλας, που είχε κερδίσει στο «Power of Love» σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού. Ο 28χρονος άνδρας ανήμερα των γενεθλίων του έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε πάνω στο κιγκλίδωμα. Η τροχαία προσπαθεί να διευκρινίσει τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου, ενώ τα συντρίμμια από το δυστύχημα έχουν μαζευτεί. Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται αυτήν την ώρα οι συγγενείς του Πάνου Ζάρλα. Τραγική φιγούρα είναι φυσικά η μητέρα του, Στέλλα.

Ο Πάνος Ζάρλας είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Power of Love», όπου και έκανε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη, με τους δύο να χωρίζουν λίγο καιρό μετά το παιχνίδι. Μάλιστα παρουσίασαν μαζί κι ένα τηλεπαιχνίδι στον ΣΚΑΪ. Ο Πάνος Ζάρλας δούλευε σε νυχτερινά μαγαζιά στην υποδοχή αλλά και ως μπάρμαν. Μόλις χθες η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου είχε παρουσιάσει την τελευταία, όπως αποδείχθηκε, συνέντευξη του. Ο άτυχος παίκτης ανέφερε ότι είχε κάτι στα σκαριά για τον Οκτώβριο, ωστόσο δεν πρόλαβε να το πραγματοποιήσει…

«Μου άρεσε η παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα το έκανα. Είμαι 28, για να το κάνεις πρέπει να μπεις σε μια σχολή δημοσιογραφίας. Να μπω, να τρέξω, να κάνω, να ράνω, μπορεί να γίνω στα 40. Στα 40 δεν θέλω να κάνω εκπομπές. Δεν μου έχουν κάνει προτάσεις, αλλά δεν ασχολούμαι κι εγώ. Ασχολούμαι περισσότερο με τις δημόσιες σχέσεις, με αυτό που κάνω, θεωρώ ότι βγάζω πολύ καλά χρήματα. Κάτι έχω στο μυαλό μου τον Οκτώβριο να ξεκινήσω…», έλεγε μεταξύ άλλων ο Πάνος Ζάρλας.

Δείτε πλάνα από την τελευταία συνέντευξη του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments