Lifestyle

Πάνος Ζάρλας: Ανατριχιαστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για το τροχαίο

Πάνος Ζάρλας: Ανατριχιαστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για το τροχαίο
Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής (31/5/19) σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Συγγρού.

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο νικητής του τηλεοπτικού ριάλιτι Power of Love 1, Πάνος Ζάρλας. Ο νεαρός έχασε τη ζωή του ανήμερα των γενεθλίων του. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου. Ο Πάνος Ζάρλας κατευθυνόταν με την μηχανή του από Πειραιά προς Αθήνα όταν για άγνωστο λόγο η μοτοσικλέτα βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω σε κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Πάνος Ζάρλας: Ανατριχιαστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για το τροχαίο

Στο διαδίκτυο από χθες το βράδυ κυκλοφορεί η ανάρτηση ενός άντρα που ισχυρίζεται ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας, γράφει στην ανάρτηση του πως ο νικητής του Power of Love διαμελίστηκε. «Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού,έχασε τον έλεγχο έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί μπροστά, έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα» γράφει ο χρήστης.

Πάνος Ζάρλας: Τα πρώτα πλάνα από το σημείο που έχασε τη ζωή του

Ο Πάνος Ζάρλας συμμετείχε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στο reality του ΣΚΑΪ Power Of Love και από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Είχε κάνει σχέση μέσα στο παιχνίδι με την Στέλλα Μιζεράκη και είχε καταφέρει να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Η είδηση του θανάτου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

  • Δείτε τα πρώτα πλάνα από το σημείο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments