Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα: Επιτέθηκε εναντίον Αργεντινού δημοσιογράφου – “Συνεχίζεις με αυτές τις μαλ@@@@” (pics)

Εμάνουελ Ινσούα: Επιτέθηκε εναντίον Αργεντινού δημοσιογράφου – “Συνεχίζεις με αυτές τις μαλ@@@@” (pics)
Ο Εμάνουελ Ινσούα «ξέσπασε» άγρια εναντίον δημοσιογράφου, ο οποίος αποθέωσε με σχόλιο τη Ρίβερ Πλέιτ.

«Άγριο» ήταν το ξέσπασμα που επεφύλασσε σε Αργεντίνο δημοσιογράφο ο Εμάνουελ Ινσούα, αντιδρώντας σε αποθεωτικό σχόλιο του πρώτου για τη Ρίβερ Πλέιτ. Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Μπόκα Τζούνιορς. Έτσι δεν πήρε και πολύ θετικά τα λόγια του δημοσιογράφου Μασιμιλιάνο Έρτολα, ο οποίος αναφέρθηκε στο στυλ ποδοσφαίρου των «εκατομμυριούχων», τονίζοντας πως με τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο στον πάγκο (1993-1999, 2003-2006, 2009-2010) «σημάδεψε» έντονα το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως έγινε και επί της Μπαρτσελόνα επί Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η σύγκριση αυτή, νευρίασε μάλλον τον Ινσούα, που του έδωσε… πληρωμένη απάντηση, που μάλιστα βρήκε και ανταπόκριση από πολλούς οπαδούς, καθώς υπήρχαν πάνω από 2.5 χιλιάδες likes σε αυτή την απάντηση. Ο Έρτολα, στην επίμαχη δημοσίευση στο Twitter, ανέφερε πως «η Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα και η Ρίβερ του Γκαγιάρδο, δύο ομάδες που σημάδεψαν ένα πριν και ένα μετά στην πλούσια ιστορία του ποδοσφαίρου: για τη δύναμη, τη δίψα για νίκη, για το «πνίξιμο» του αντιπάλου, για την πίεση, την τεχνική με ταχύτητα ταυτόχρονα, για τους τίτλους».

Έχουν περάσει ώρες τώρα και δεν έχεις διαγράψει αυτές τις μαλ@@@@

Ο «άσος» του «τριφυλλιού», από τη δική του πλευρά, του απάντησε ως εξής: «Πρώτον, τι ηθικό ακμαίο έχεις που έχουν περάσει ώρες τώρα και δεν έχεις διαγράψει αυτές τις μαλ@@@@. Και δεύτερον, διαβάζοντας αυτά, μου πετάχτηκε μπροστά ένας Κάρλος Μπιάνκι». Ο τελευταίος είναι ένας «μύθος» της Μπόκα, ομάδα όπου έχει αγωνιστεί ο Ινσούα, έχοντας δοξάσει τους «Χενεΐσες» ως προπονητής με 9 τίτλους τις περιόδους 1998-2001 και 2003-2004, εκ των οποίων 2 Διηπειρωτικά Κύπελλα, 3 πρωταθλήματα Απερτούρα, 1 Κλαουσούρα και 3 Κόπα Λιμπερταδόρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments